Rareș Bogdan a reacționat virulent la atacul lui Marko Bela, spunând că nu a făcut altceva decât să vorbească și să prezinte adevărul. „Adevărul doare”, subliniază Rareș Bogdan, care lansează și el un atac la adresa fostului lider UDMR, catalogându-l „un poet aproape ratat”.

Marko Bela îl DISTRUGE pe Rareș Bogdan: ‘Și-a dobândit popularitatea ca moderator al unui canal de televiziune prin ieșiri ultranaționaliste’

„Nu am facut altceva decât să vorbesc și să prezint ADEVĂRUL. Știu, însă, că adevărul doare. Și cel istoric, și cel de zi cu zi. Aaaa, era să uit, ….până să mă “distrugă” un poet aproape ratat ca acest domn, va mai trece muuuuulta apă pe Dunare, Tisa și Mureș! Să fie sănătos! România NU moare și nici nu se predă! NICIODATĂ! Iar Articolul 1 din Constituție nu este negociabil, cât vor fi ROMÂNI pe acest pământ. Eu sunt un român în Romania, un român în Europa. Sunt un român patriot, EUROPEAN convins și militant pentru cel mai profund, civilizat, frumos și educat continent al acestei lumi, EUROPA noastră.”, este reacția lui Rareș Bogdan.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here