România U21 a părăsit EURO 2019 în semifinale, joi, după 2-4 cu Germania, însă Ianis Hagi a transmis un mesaj ferm după eliminarea de la turneul final.

Ianis Hagi : „Vreau să felicit o Å£ară întreagă pentru că a fost alături de noi. Fizic cred că am stat la fel, de oboseală nu ştiu ce să zic, pentru că şi ei au jucat din trei în trei zile. Avem încă 15 ani de carieră în faţă. Puteam să jucăm o finală, dar lucrul pozitiv este că avem foame de turnee finale, de rezultate, de trofee.

Citește și: EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

A fost ceva unic să câştigi cea mai grea grupă de la EURO. Le-am Å£inut piept celor mai bune echipe din Europa, le-am dominat, am jucat fotbal ofensiv. Aceste două săptămâni au fost unice. Le mulÅ£umim suporterilor şi sperăm să fie lângă noi în continuare. Pot doar să le promit că avem foame de rezultate, de trofee”, a spus Ianis Hagi, la microfonul TVR, după înfrângerea cu Germania.

România a pierdut primul meci oficial sub comanda lui Mirel Rădoi, după ce a căzut fizic în a doua repriză. Nemţii au avut o zi de odihnă în plus. În finală, Germania va înfrunta câştigătoarea dintre Franţa şi Spania.

Citește și: Silviu Mănăstire anunță echipa pe care și-a făcut-o azi-noapte Viorica Dăncilă: ‘O să fie scandal!’ .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here