Jonathan Ive, designerul principal al produselor companiei Apple, a anunţat că va demisiona din funcţie în decursul acestui an pentru a-şi începe propria companie, după o colaborare de aproape 30 de ani cu Apple, relatează BBC şi The Verge.


Imaginea articolului Jonathan Ive, designerul principal al Apple, va părăsi compania

Jonathan Ive, designerul principal al companiei Apple, va părăsi compania

Designerul iPhone, Mac, iPod şi a multor alte produse Apple va deschide o noua companie, numită LoveFrom, al cărui client principal va fi Apple.

„Consider că este timpul să fac această schimbare”, a declarat Ive.

„După aproape 30 de ani şi nenumărate proiecte, sunt mândru de munca pe care am făcut-o pentru a crea o echipă de design şi o cultură fără pereche în cadrul Apple”, a adăugat designerul britanic.

Tim Cook, directorul general al companiei Apple, a anunţat că va lucra în continuare cu Jonathan Ive.

„Jony este o figură fără pereche în lumea designului, iar rolul său în revitalizarea Apple nu poate fi neglijat, începând din anul 1998 cu iMac, până la iPhone şi Apple Park, unde şi-a direcţionat recent energia şi grija”, a declarat Tim Cook.

Jonathan Ive a devenit directorul echipelor de design ale companiei Apple în anul 1996 şi este persoana creditată cu designul tuturor produselor de succes Apple.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here