Liderul PSD Dâmbovița, Rovana Plumb, a declarat, întrebată cum va conduce partidul Viorica Dăncilă, comparativ cu Liviu Dragnea, că oamenii sunt diferiți și au un stil propriu de a conduce. Ea a precizat că premierul va fi cu siguranță un lider bun al formațiunii.

„Toți suntem oameni, dar suntem diferiți și cu siguranță fiecare are propria abordare și propriul stil de conducere. Eu o cunosc pe doamna președinte de 20 de ani. Sunt convinsă că PSD sub conducerea doamnei Dăncilă și a întregii conduceri își va recăpăta credibilitatea în fața alegătorilor. Cu siguanță va fi un lider foarte bun”, a afirmat Rovana Plumb, la finalul Congresului extraordinar al PSD, întrebată cum va conduce partidul Dăncilă, în comparație cu Dragnea.

Citește și: Viorica Dăncilă, la Congres: Suntem la o răscruce. În acest moment, PSD nu îşi permite experienţe noi

Chestionată dacă este surprinsă de faptul că Liviu Pleșoianu a obținut multe voturi pentru șefia PSD, deși s-a clasat pe locul al doilea, Rovana Plumb a răspuns: „Nu. Contează foarte mult discursul, contează modul în care te adresezi, felul în care crezi în ceea ce spui, numai că acestea sunt momente politice importante. Partidul se conduce de obicei cu mult pragmatism politic”.

Viorica Dăncilă a fost aleasă președinte al PSD, anunțul oficial fiind făcut la Congresul extraordinar al partidului de către liderul deputaților PSD, Alfred Simonis. De asemenea, Eugen Teodorovici a fost ales președinte executiv, iar Mihai Fifor, secretar general.

Citește și: Klaus Iohannis face dezvăluiri după ce s-a zvonit că ar pleca la Consiliul European: Vreau să rămân președintele României .

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here