Sâmbătă, Luna din Fecioară trimite un aspect armonios de trigon la Uranus din Taur. Acest tip de configuraţie apar şi duminică, atunci când îl lansează lui Saturn şi Pluto retrograde. Se poate spune aşadar că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) au parte de un weekend de pomină. Fecioara şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător şi Peşti) ar putea experimenta şi coborâşuri din pricina careului aceleiaşi Luni cu Jupiter retrograd din Săgetător şi a opoziţiei sale cu Neptun retrograd din Peşti.

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca, în cursul zilei de duminică, să te ajungă oboseala acumulată peste săptămână. Cu toate că ar mai fi câte ceva de făcut pentru a te pregăti pentru începutul săptămânii viitoare, poate ar fi mai bine să laşi baltă acele activităţi şi să te odihneşti ceva mai mult.

Bani şi carieră

Dacă reuşeşti să faci un mic exerciţiu de voinţă, s-ar putea ca nu doar duminică, ci şi sâmbătă să faci progrese cu munca de la serviciu sau cu treaba prin gospodărie. Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) să facă nişte bani în plus din nişte activităţi întreprinse pe plan extraprofesional.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu ne oferă prea multe indicii despre cum ţi-ar putea merge pe aceste planuri la finele acestei săptămâni. Dar cum nu întâmpini probleme în a te motiva să te ţii de planurile făcute în prealabil, se poate deduce că totul va merge aşa cum ţi-ai dorit la începutul săptămânii.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se exercită nicio influenţă astrală majoră asupra acestui aspect al vieţii tale, semn că nivelul tău de energie se situează la cote obişnuite la finalul acestei săptămâni. Trebuie doar să o gestionezi atent şi să nu uiţi să-ţi acorzi câteva momente binemeritate de relaxare şi odihnă, de preferat sâmbătă.

Bani şi carieră

Nici în plan profesional nu se anunţă surprize, semn că dacă lucrezi weekend-ul acesta, dai dovadă de acelaşi randament pe care îl afişezi în restul săptămânii. Cheltuielile ar putea fi însă ceva mai mari decât ai preconizat duminică, deci impune-ţi din timp o limită şi n-o depăşi sub nicio formă.

Familie, prieteni şi cuplu

Pare că ţi-ai propus să faci o mulţime de lucruri duminica aceasta, ceea ce este posibil să fi dus la o suprapunere de planuri duminică. Gândeşte-te care dintre ele reprezintă o prioritate pentru tine şi promite-le celor cu care nu mai reuşeşti să te vezi că te vei revanşa curând.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că ai avut parte de o săptămână plină şi grea, stai bine cu energia weekend-ul acesta şi mai ales duminică. Se prea poate ca acest lucru să se datoreze faptului că iei distanţă de la oamenii, mediile şi situaţiile care nu îţi fac bine şi te epuizează inutil.

Bani şi carieră

În cazul în care programul tău de lucru acoperă şi ziua de duminică, s-ar putea ca la un moment dat să fii nevoit(ă) să tragi o fugă până acasă. Dă dovadă aşadar de multă eficienţă, astfel încât să nu-ţi poată imputa ceva superiorii dacă pleci cu câteva ore mai repede.

Familie, prieteni şi cuplu

Cel mai potrivit mod în care ţi-ai putea petrece timpul liber duminica aceasta este acela care îi implică pe cei dragi ai casei. Se prea poate ca, în goana de peste săptămână, să fi ignorat unele probleme sau să nu-ţi fi putut îndeplini anumite promisiuni. Revanşează-te cum poţi mai bine.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Se poate manifesta weekend-ul acesta o contradicţie între ceea ce spui şi ceea ce gândeşti. Aceasta trădează la rândul ei faptul că ai unele nesiguranţe asupra cărora ar trebui să te apleci. Străduieşte-te să îţi dai seama care este motivul pentru care se manifestă asemenea atitudini contradictorii în comportamentul tău.

Bani şi carieră

Cea mai bună zi să te întâlneşti neoficial cu viitoare persoane cu care vei colabora pe viitor este cea de duminică. Ceva din carisma ta va face o impresie bună, dar caută să nu promiţi mai mult decât poţi livra. Este important să creezi o impresie bună, dar nu altfel.

Familie, prieteni şi cuplu

Abilităţile tale sociale sunt extrem de potenţate pe tot parcursul sfârşitului de săptămână. Aşa se face că eşti la mare căutare pe plan social, iar cu partenerul poţi vorbi aproape orice. O ieşire alături de prieteni şi persoana iubită ţi-ar face bine, mai ales duminică. Gândeşte-te unde i-ai putea duce.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Din punct de vedere al sănătăţii şi bunăstării mentale, weekend-ul acesta nu-ţi aduce nicio surpriză neplăcută, dar nici nu-ţi potenţează rezistenţa la efort fizic sau la presiune mentală. Aşadar, trebuie să dai dovadă de echilibru în ceea ce priveşte modul în care îţi planifici activităţile. Alocă-ţi suficient timp pentru odihnă.

Bani şi carieră

Şanse sporite de câştig apar şi sâmbătă şi duminică, dar în ultima zi de weekend, se manifestă şi o tendinţă de a cheltui mai mult decât ar fi indicat. Pentru a păstra proporţiile şi a nu întrece limita, trebuie să ştii când ar fi cel mai bine să te opreşti.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă partenerul este cel care îţi solicită tot felul de lucruri scumpe sau simţi că într-acolo bate, poate ar fi cazul să-i explici că treci printr-o perioadă în care este mai înţelept să ai grijă cu finanţele. Poate găsiţi amândoi nişte alternative mai avantajoase. Arată-i că eşti dispus(ă) să-l ajuţi.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Felul tău perfecţionist de a fi este unul benefic atunci când nu întrece măsura. S-ar putea ca duminica aceasta să ceri prea mult de la tine şi să te expui unor dezamăgiri mari. Nu-i nimic rău în a vrea multe de la viaţă, dar nu toate merg mereu conform planului.

Bani şi carieră

Eşti pasionat(ă) de munca ta şi inspirat(ă) să faci lucruri originale, dar s-ar putea ca potenţialii clienţi cu care te întâlneşti duminică să nu vadă acest lucru. Concentrează-te mai mult pe modul în care te promovezi şi pe nevoile lor. Altfel, s-ar putea ca talentele tale să treacă aproape neobservate.

Familie, cuplu şi prieteni

Se întrevede un weekend cu suişuri şi coborâşuri, mai ales în raport cu partenerul de viaţă. Este clar că aveţi o perspectivă similară asupra vieţii şi interese comune, dar s-ar putea să te deranjeze că nu este atât de realist(ă) pe cât ţi-ai dori. Încearcă să-l sprijini în acest sens.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea să nu fii în cea mai bună formă fizică şi mentală duminica aceasta, iar dacă se pune presiune suplimentară pe tine, să cedezi la un moment dat. Înconjoară-te de oameni dragi care te pot ajuta să te repui pe picioare şi să-ţi recapeţi buna dispoziţie care te caracterizează.

Bani şi carieră

Nu te bucuri de prea mult spor la treabă în acest sfârşit de săptămână, dar eşti suficient de motivată încât să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus. Poate că nu toate vor ieşi aşa cum ai sperat, dar eşti conştient(ă) că mai mult nu puteai oferi acum.

Familie, preieteni şi cuplu

Compania familiei este deosebit de importantă pentru tine weekend-ul acesta. Căldura şi grija pe care o afişează în raport cu tine reuşeşte să-ţi readucă zâmbetul pe buze după o săptămână cam plină şi stresantă. Poate îi suprinzi cu o activitate care le-ar face plăcere. Nu trebuie să fie ceva complicat.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Te afli în poziţia în care tinzi să sacrifici binele propriu în favoarea celui comun. Nu ai probleme în a face astfel de sacrificii, dar trebuie să vezi dacă merită cu adevărat, atât scopul compromisului tău, cât şi persoanele pentru care iei această decizie. Nu strică să fii niţel egoist(ă).

Bani şi carieră

Se prefigurează duminică întâlniri cu persoane cu care intenţionezi să colaborezi pe viitor. Vă înţelegeţi bine, aveţi viziuni comune, dar s-ar putea ca părerile tale să nu fie luate în calcul atât de mult cât ţi-ai dori. Dacă acum nu te iau în serios, nu o vor face mai târziu.

Familie, prieteni şi cuplu

Duminica este o zi bună în care să discuţi cu partenerul perspectiva unor planuri de viitor care vă implică pe amândoi. Este important ca orice decizie care se ia în privinţa lor să fie una la care aţi contribuit echitabil amândoi. Altfel, pot apărea nemulţumiri şi reproşuri pe termen lung.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu sunt prea generoase cu informaţiile care privesc acest sector de viaţă, semn că trebuie să fii prudent(ă) cu modul în care-ţi gestionezi energia alocată acestor zile de weekend. Încearcă să combini odihna activă cu somnul şi în felul acesta, începi săptămâna cu forţe reînnoite şi gata de acţiune.

Bani şi carieră

Indiferent dacă lucrezi sau nu weekend-ul acesta, cariera sau anumite chestiuni profesionale te preocupă şi la finele săptămânii. Caută totuşi să o gestionezi cumva, mai ales dacă nu poţi face nimic concret din acest punct de vedere până mai încolo. Ai mai mult de câştigat dacă îţi păstrezi mintea limpede.

Familie, prieteni şi cuplu

E drept că nu stai rău cu banii şi că-ţi permiţi să faci câte ceva pentru tine şi cei dragi familia aceasta. Dar nu te aştepta să stea cu mâna în sân când văd cât te frământă problemele profesionale. Caută să le explici că este vorba doar despre ceva temporar.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, ai o stare de spirit bună weekend-ul acesta, dar s-ar putea ca duminică să fii mai sensibil(ă) decât ar trebui la vorbele celor din jur. Nu-i exclus, de asemenea, să experimentezi deja-vuri sau senzaţii vii că trecutul redevine de actualitate. Aşadar, poţi fii uşor nostalgic(ă) în acea zi.

Bani şi carieră

Nu planifica întâlniri importante duminică, deşi sunt cu caracter neoficial. S-ar putea să ducă la confuzii sau nelămuriri care îi pot face pe interlocutori să se îndoiască de talentul şi pricerea ta. Indicat ar fi să le (re) programezi pe mijlocul săptămânii viitoare. Până atunci, caută să faci unele cercetări.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca duminică se se manifeste o stare de tensiune în raport cu cei dragi. Ea este complet navigabilă dacă reuşeşti să nu torni gaz pe foc, deci urmăreşte să nu o alimentezi mai mult decât atât. Dacă se ajunge la reproşuri, este târziu şi mai greu de potolit.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca frământările financiare să te afecteze destul de mult weekend-ul acesta. Poate că dacă ai analiza mai îndeaproape situaţia, ţi-ai da seama că nu stai chiar atât de rău din acest punct de vedere. Gândeşte-te aşadar dacă temerile tale sunt fondate sau exagerate de anumite circumstanţe din exterior.

Bani şi carieră

Indicat ar fi să-ţi fixezi un buget clar pentru finalul acesta de săptămână. În caz contrar, ai putea să cheltuieşti sume pe care nu-ţi permiţi să le dai pe lucruri care nu reprezintă o prioritate. Nu-ţi face griji, va veni foarte curând vremea în care poţi fi mai puţin prudent(ă).

Familie, prieteni şi cuplu

Te-ai putea simţi dat(ă) la o parte dacă te retragi de la unele planuri cu prietenii care implică cheltuieli prea mari. În mod normal, n-ar trebui să te simţi aşa. Cu siguranţă veţi prinde un moment în care reuşiţi să face ceva care nu te solicită financiar poate prea mult.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Eşti într-o stare de spirit bună la finalul acestei săptămâni, dar dacă ţi se aduce vreo critică dintr-un motiv sau altul, este posibil să nu reacţionezi prea bine. În cazul în care vine de la cineva care contează pentru tine, poate ar fi bine să iei aminte ce ţi-a spus.

Bani şi carieră

Per ansamblu, întâlnirile neoficiale de afaceri de weekend-ul acesta merg bine, dar s-ar putea ca cineva să rămână cu semne de întrebare şi să nu aibă curajul să ceară lămuriri. Poate ar fi mai bine să reprogramezi astfel de discuţii pe o dată ulterioară. Sau evitaţi aspectul financiar de tot.

Familie, prieteni şi cuplu

Din punct de vedere sentimental, se anunţă un weekend reuşit, în ciuda inerentelor mici tensiuni între tine şi partener. Ce-i drept, vă înţelegeţi bine unul cu celălalt, dar când persoana iubită face pe cocoşul în casă, tinde să te scoată din minţi. Încearcă să-i explici că-ţi displace această atitudine superioară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here