Președintele american Donald Trump a declarat că migranții care nu sunt mulțumiți de condițiile din centrele de detenție din SUA ar trebui să rămână în țara lor natală, în contextul unui nou val de critici în ceea ce privește modul în care președintele gestionează criza migranților, conform Reuters, scrie Mediafax.

„Dacă imigranții ilegali nu sunt mulțumiți de condițiile din centrele de detenție rapid-construite, doar spuneți-le să nu vină. Toată problema s-ar rezolva!”, a declarat Donald Trump prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter.

Accident MORTAL pe autostrada București-Pitești: Șofer, spulberat de un camion. Cum a fost posibil

Parlamentarii democrați și activiștii care au vizitat recent centrele de detenție pentru migranți din apropierea graniței Statelor Unite au descris condițiile ca fiind „de coșmar” și au criticat faptul că centrele sunt supraaglomerate și nu există acces adecvat la apă, mâncare și alte lucruri de bază.

„Membrii poliției de frontieră nu sunt doctori sau asistente. O treabă foarte bună, una peste alta. Mulți dintre acești migranți ilegali trăiesc mult mai bine acum decât în țările din care au venit și sunt în siguranță”, a transmis președintele american prin intermediul Twitter.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here