Aproape 500 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în a treia zi a Festivalului Neversea, la punctele de prim-ajutor amenajate în perimetrul evenimentului muzical, şapte dintre acestea fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii suplimentare, conform News.ro.

Citește și: Traian Băsescu a EXPLODAT după ce Dăncilă și Teodorovici au făcut show la mare: ‘Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria’

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, în a treia zi a Festivalului Neversea, pompierii, paramedicii SMURD, voluntarii ISU şi medicii care încadrează punctele de prim-ajutor şi posturile medicale avansate au asistat 495 de persoane.

Dintre acestea, şapte persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite. Astfel, printre problemele medicale acuzate de persoanele respective s-au aflat dureri abdominale, escoriaţii, febră, alergii, lipotimii, cefalee, traumatisme.

În primele două zile ale Festivalului Neversea, 693 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar dintre acestea 14 au ajuns la spital.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here