Secolul 21, un secol în care toată lumea se grăbește să ajungă la muncă, se grăbește să ajungă acasă, se grăbește să mănânce ceva pe fugă, se grăbește să posteze toate evenimentele importante pe rețelele de socializare, se grăbește să crească, se grăbește să învețe, să lucreze, pe scurt, se grăbește să trăiască! Secolul 21, un secol în care videochatul este încă un subiect tabu și oamenii au încă păreri prost formulate și total eronate despre această meserie. De unde atât de multă dezinformare? De unde atât de mult dispreț? De unde atât de multă bârfă și cuvinte răutăcioase la adresa modelelor de videochat?

Nu multe fete recunosc că lucrează ca modele de videochat, iar cele care recunosc, ajung să regrete imediat că nu au păstrat în continuare secretul. E oare normal? E normal să ne ascundem după măști doar de frica de a nu fi judecați? De unde această frică de „gura lumii”?

Revenind la întrebarea: De unde atât de mult dispreț pentru videochat?, un principal răspuns ar putea fi: lipsa de informare. În necunoștință de cauză, oamenii emit diverse afirmații care nu numai că sunt complet eronate, dar nu au nici pe departe vreun sâmbure de adevăr.

Astfel, împreună cu un studio de videochat de renume, smartchat.ro și împreună cu câteva modele drăguțe și prietenoase ce au fost dispuse să ne răspundă la întrebări, am elucidat principalele mistere în ceea ce privește meseria de model de videochat și am dat cărțile pe față!

    Videochatul este chiar o meserie!

Deși mulți oameni au impresia că videochatul este mai mult o ocupație a tinerelor „obraznice” care nu au ce face cu timpul lor liber, se înșeală amarnic. Studiourile cunoscute de videochat le pun la dispoziție fetelor contract de muncă și toate beneficiile pe care orice angajator ar trebui să le ofere angajaților, ba chiar și mai mult.

Am subliniat aici, studiourile cunoscute de videochat, adică tocmai acele studiouri cărora nu le este frică să-și facă reclamă, pentru că totul funcționează legal. Dacă ne raportăm acum la studiourile fantomă de videochat, atunci probabil lucrurile stau diferit.

    Videochatul nu înseamnă prostituție!

Oamenii fac deseori greșeala de a asocia videochatul cu prostituția. Ca să definitivăm clar termenii, dex definește prostituția ca „act prin care o persoană consimte să întrețină, în mod obișnuit, raporturi sexuale cu un număr nedeterminat de parteneri pentru bani sau anumite avantaje” în timp ce videochatul este total diferit.

„Da, în cadrul videochatului de tip adult ne dezbrăcăm în fața camerelor, le îndeplinim dorințele clienților, dar nu întreținem relații sexuale cu nimeni, iar relația noastră cu clienții se termină în clipa în care am închis camera web. În cadrul videochatului de tip non-adult, de multe ori nu trebuie să facem nimic altceva decât să stăm de vorbă cu clienții, să le ascultăm poveștile și să le oferim o companie plăcută.”

    „Videochatul e mai mult decât a zâmbi și a arăta bine în fața camerelor, videochatul implică să îți cunoști clientul, să îi cunoști personalitatea și să-i oferi fix ceea ce-și dorește. E și un joc al minților, nu doar un joc al picioarelor.”

    Din videochat chiar se câștigă bine!

    „Avem modele care au ajuns să câștige lunar sume la care înainte nici nu s-ar fi gândit, și asta pentru că au ascultat sfaturile trainerilor noștri și au dat ce-i mai bun din ele. Dacă îți dorești un lucru cu adevărat, este imposibil să nu îl obții.”

Ajungem la final să ne punem întrebarea: Oare se merită atât de mult să bagi în seamă părerile celor din jur atâta timp cât tu ești împăcat cu tine și știi ce-ți dorești? Fă ce-ți place! Ai doar o viață!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here