Şeful de post din comuna buzoiană Breaza, Cristi Oprea, a murit în accidentul produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Rupea, pe DN 13 Braşov-Târgu Mureş, după ce maşina sa a fost izbită de un TIR, potrivit observator.tv.

Azi-dimineaţă, bărbatul de 39 de ani mergea spre Braşov, împreună cu soţia sa, asistentă în cadrul SAJ Buzău, şi de fiica sa în vârsta de 3 ani.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. a publicat o poză cu Alexandra Măceșanu și își exprimă furia în cazul Caracal: ‘Mi s-a strâns inima cât un purice’

În maşina se mai aflau doi soți, cele două familii mergând împreună spre Tg. Mureș, la un meci de handbal feminin – junioare, unde urma să joace și fata mai mare a polițistului.

La un moment dat, la ieşirea din Rupea, maşna condusă Cristi Oprea a efectuat o depăşire într-o curbă periculoasă, izbindu-se violent de un TIR ce venea din sens opus, scrie reporterbuzoian.ro.

Impactul a fost devastator. Cei doi bărbaţi aflaţi pe locurile din față au murit pe loc, în timp ce soţiile lor şi fetita de 3 ani au fost transportate la spitalul din Brașov.

Poliția din Brașov a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here