Declarații halucinante făcute de femeia din Ialomița acuzată că și-a ucis și apoi incinerat concubinul, un bărbat de 75 de ani: femeia i-a uimit pe anchetatori când le-a declarat senină că nu a fcut nimic rău. Ba mai mult, Suspecta le-a spus polițiștilor că nu a făcut decât să-i împlinească dorința.

„Eu nu l-am omorât, a murit singur. Apoi am făcut ce și-a dorit el. El o vrut să ardă. Nu i-am dat foc, a ars el singur”, le-a spus suspecta anchetatorilor.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL

Toată suflarea din Ialomița este cutremurată de teribila crimă petrecută în localitatea Manasia. O femeie de 42 de ani, care trăia în concubinaj cu un bărbat de 75 de ani este acuzată că și-ar fi ucis iubitul. Apoi, pentru a scăpa de cadavru, suspecta i-a dat foc. Totul a ieșit la iveală după ce un vecin, deranjat de fumul gros și urât mirositor, s-a uitat peste gard și ar fi văzut totul.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

„Ieșea din curtea lor un fum gros. M-am uitat peste gard și i-am vazut capul și o parte din umăr. Era ars și acoperit cu niște butoaie. Ne-am speriat și am chemat Poliția”, a declarat vecinul celor doi.

Declarațiile femeii ridică semne de intrebare cu privire la discernământul suspectei. Înainte de continuarea cercetărilor, procurorii au cerut o expertiză psihiatrică, pentru a se stabili dacă femeia are discernământ.

 

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here