Un bărbat a fost filmat în timp ce transporta cu bicicleta, pe un drum din Arad, o bombă de aviație care cântărea 50 de kilograme. Ulterior, el a abandonat bomba pe marginea drumului, iar o echipă pirotehnică a recuperat-o și a distrus-o, transmite MEDIAFAX.

Citește și: Traian Băsescu, semnal pentru Rareș Bogdan și PNL: ‘Afară PSD!’

Echipajul pirotehnic al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Arad a distrus, marți, o bombă de aviație care cântărea 50 de kilograme.

Potrivit ISU Arad, muniția a fost abandonată, luni seara, de către o persoană necunoscută la marginea drumului județean care face legătura între orașul Arad și localitatea Frumușeni.

Citește și: Traian Berbeceanu dă cărțile pe față: ‘Măi copii, lăsați feișănu că bătaia doare’

Se pare că bomba a fost abandonată de către un bărbat care a fost filmat în timp ce se plimbă cu bicicleta pe drumul județean, în timp ce o transportă. Ulterior, imaginile au fost postate pe un grup de Facebook. În film se poate vedea cum bărbatul transportă bomba pe bicicletă, legată.

Un echipaj de poliție a păzit bomba pe timpul nopții pentru că echipele pirotehnice nu pot face distrugeri pe timp de noapte.

Citește și: Și-a făcut harakiri! Demisie din Guvernul Dăncilă

Marți, muniția a fost transportată la o distanță de aproximativ doi kilometri de localitate, iar apoi distrusă în condiții de siguranță.

content-image

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here