Deputatul Pro România Adrian Pau a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că, deşi la nivel naÅ£ional reprezentanÅ£ii ALDE şi-au depus demisiile, în plan local reprezentanÅ£ii formaÅ£iunii conduse de Călin Popescu Tăriceanu „continuă să susÅ£ină administraÅ£ia PSD”. 

Parlamentarul a afirmat că subprefectul de Timiş este un apropiat al preşedintelui ALDE Timiş, deputatul Marian Cucşa.

„Asistăm la o repoziÅ£ionare a colegilor de la ALDE. Dacă la nivel naÅ£ional au ieşit de la guvernare, la nivel local au decis să susÅ£ină administraÅ£ia PSD. Nu ne deranjează aceasta, dar ar trebui să-şi asume public comportamentul, pentru ca cetăţenii să ştie ce vor să facă. Ori vin cu noi să facă opoziÅ£ie, ori sunt atât de bine legaÅ£i şi ancoraÅ£i la putere. Subprefectul ALDE a fost trecut la PSD, ca să nu fie schimbat”, a afirmat Adrian Pau, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Deputatul a opinat că probabil se va întâmpla la fel şi cu ceilalţi reprezentanţi ai ALDE din instituţiile deconcentrate, afirmând că preşedintele ALDE Timiş are o foarte bună colaborare cu preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra (PSD). 

„În aceste condiÅ£ii, noi ne vedem de drumul nostru, ei să rămână împreună în alianÅ£a în care au câştigat alegerile. (…). Baletul acesta politic nu mai prinde bine nimănui”, a concluzionat Adrian Pau.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here