Forțele Armate israeliene au anunțat miercuri că au bombardat două poziții ale Hamas din nordul Fâșiei Gaza, ca răspuns la atacul lansat din Gaza asupra sudului Israelului, potrivit site-ului agenției DPA, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Surse apropiate de gruparea Hamas au informat că una dintre poziții a fost puternic afectată de acest bombardament, însă nicio persoană nu a fost rănită.

Discursul de campanie pe care premierul israelian Benjamin Netanyahu îl susținea marți seară în orașul Așdod a fost întrerupt după ce două rachete au fost lansate în sudul Israelului din Fâșia Gaza.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Alarmele au sunat atât în orașul Așdod, cât și în Așkelon. Armata israeliană a informat că ambele rachete au fost interceptate de sistemul de apărare antirachetă Iron Dome.

Premierul israelului și-a reluat discursul după ce alarmele au încetat.

Nicio grupare din Fâșia Gaza nu a revendicat încă incidentul.

Citește și: Mega-bombă în cazul Caracal! Tonel Pop face dezvăluiri uluitoare .

Israelul a ocupat Cisiordania în urma unui conflict cu țările vecine în anul 1967. Cea mai mare parte a comunității internaționale consideră drept ilegale coloniile israeliene din Cisiordania, o regiune locuită astăzi de aproape 3 milioane de palestinieni și peste 400.000 de israelieni, potrivit unor estimări ale organizației Peace Now.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here