Naomi Osaka (4 WTA) a încetat colaborarea cu antrenorul Jermaine Jenkins. Anunţul a fost făcut de tenismena din Japonia, joi seară, prin intermediul unei postări pe Twitter. Fostul lider mondial a declarat că a simţit nevoia de a face o schimbare în cariera sa. Hotărârea lui Osaka vine la câteva zile după ce a pierdut locul 1 WTA, potrivit Mediafax.

„Sunt foarte recunscătoare pentru timpul petrecut împreună şi pentru lucrurile învăţate de la tine, pe teren şi în afara lui, dar acum cred că este un moment potrivit pentru o schimbare”, a scris Naomi Osaka, pe Twitter.

Înainte de a fi antrenorul lui Naomi Osaka, Jermaine Jenkins a mai colaborat cu Venus Williams şi a lucrat la USTA Player Development, infromează WTA.

Jenkins şi Osaka şi-au început colaborarea în februarie 2019, după ce nipona a luat o decizie surprinzătoare, renunţând la serviciile lui Sascha Bajin, la scurt timp după câştigarea turneului de la Australian Open.

Anunţul lui Naomi Osaka vin în aceeaşi zi cu cel al Simonei Halep, care a dezvăluit că Darren Cahill va reveni în postura de antrenor al româncei, începând cu anul 2020.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here