Vicepreședintele Comisiei de Apărare, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, a lansat un atac dur la adresa PSD, spunând că Ministerul De Interne n-ar trebui să fie vreodată condus de vreun pesedist, punctând că “singurul lucru pe care l-a făcut acest partid a fost să distrugă sistemul, să alunge specialiștii, să sufoce fiecare eșalon prin politizare”. Secretarul general al PSD a declarat că de două zile Ministerul de Interne nu mai are conducere, într-o perioadă în care se organizează prezidenţialele. El l-a întreabat pe Klaus Iohannis „Asta e «România normală» pe care ne-o propuneţi domnule preşedinte?!”.

„Pesedistul Fifor – cunoscut pentru faptul că a semnat o scrisoare anti-Dragnea vreo zece minute, dupa care s-a speriat și a zis că aia nu-i semnatura lui – spune că dacă în România apare „o calamitate sau un accident grav” și un ministru PSD nu va fi în fruntea Ministerului de Interne pentru a conduce operațiunile (deoarece președintele Iohannis refuză propunerile unui Cabinet care și-a pierdut majoritatea și fuge de Parlament) – va fi vai și amar de noi.

Să fie de vină contactul prea des cu Viorica Dăncilă – în dreapta căreia Fifor șade zilnic, tăcut și măreț de parcă ar sta lângă Napoleon – pentru nivelul precar al argumentației sale? Să fie oare contagioasă perspicacitatea mai domoală a doamnei Dăncilă?

Cum să sugerezi că un ministru PSD ar fi vreodată util într-o activitate a Internelor, când singurul lucru pe care l-a făcut acest partid a fost să distrugă sistemul, să alunge specialiștii, să sufoce fiecare eșalon prin politizare, să rărească efectivele de profesioniști și să umfle trupele de protecție ale lui Dragnea?

Se conturează taberele în ALDE! Doi lideri NU vor congres și îl susțin pe Tăriceanu: ‘Avem nevoie de liniște’

Ce comandament de urgență să conducă un pesedist? Comandamentul de la Caracal a fost coordonat de câteva ore de un ministru buimac și turmentat, care, după ce a balmajit că nu știe nimic, și-a dat demisia și a fugit mâncând pământul. Comandamentul din 10 august, din Piata Victoriei, a fost condus de un pesedist antisemit de la Primăria Capitalei, care a declarat singur că i-a mințit pe procurori în cazul intervenției brutale, pentru a proteja PSD. Ce să conducă Carmen Dan, care a fost păcălită de niste escroci că are statul paralel în priză și care a pus toți părinții din România pe jar din cauza Balenei Albastre – o amenințare care pur și simplu nu exista?

Cum poate Fifor să pretindă că PSD trebuie să conducă Internele pentru a „reforma sistemul de urgență”, când ei sunt de ani de zile în fruntea lui și nu au fost în stare nici măcar să puna în funcțiune sistemul Alertă Răpire Copil, care ar fi dus foarte probabil la evitarea tragediei de la Caracal? Într-o Românie normală, Ministerul de Interne – atat de râvnit de deținutul Liviu Dragnea și de ideologul PSD Marian Vanghelie – nu ar mai trebui niciodată condus de un pesedist. Profesioniștii de acolo, câți au mai reușit să supraviețuiască asaltului teleormănean, se descurcă infinit mai bine nesufocați de vreun nepriceput ales de un premier care crede că Iranul e membru UE.”, scrie Raetchi pe Facebook.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here