Cel puţin şapte persoane s-au înecat, după ce o ambarcaţiune cu turişti s-a răsturnat în statul indian Andhra Pradesh, din sudul ţării, informează Xinhua, anunță AGERPRES.

Accidentul a avut loc duminică la prânz pe râul Godavari, în apropierea satului Kacchuluru, din districtul Godavari de Est, şi a implicat o ambarcaţiune la bordul căreia se aflau 60 de turişti interni, a indicat şeful poliţiei Adnan Naeem Asmi, citat de DPA, adăugând că operaţiunile de salvare sunt în curs de desfăşurare.

Potrivit relatărilor, persoanele aflate la bord plecaseră într-o excursie la dealurile Papikondalu, din apropierea râului Godavari.

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

Pe moment nu este clar cum s-a întâmplat accidentul, dacă ambarcaţiunea a fost lovită de vânturi puternice şi de curenţi sau s-a răsturnat din cauza supraaglomerării, a adăugat Asmi.

În fiecare an, zeci de oameni se îneacă în India în urma unor astfel de tragedii, din cauza ambarcaţiunilor supraaglomerate şi prost întreţinute şi a normelor laxe de siguranţă.

Într-un astfel de incident petrecut vineri, 11 credincioşi hinduşi şi-au pierdut viaţa atunci când două bărci s-au răsturnat în oraşul Bhopal, din centrul ţării.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here