Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, referitor la vizita prim-ministrului Viorica Dăncilă în SUA, că s-ar putea să plece premier și să se întoarcă simplu cetățean.

„S-ar putea să plece premier și să se întoarcă simplu cetățean. Nu știu ce caută în SUA. Nu pot să anunț o dată atâtat timp cât nu decidem de comun acord toți participanții la moțiune. În ceea ce ne privește pe noi suntem pregătiți. Toți parlamentarii PNL au interdicție să plece pe 20 noiembrie și dacă sunt aleși care pleacă în deplasări externe sunt obligați să se întoarcă când stabilim data moțiunii. Am luat decizia clară câne lipsește de la moțiune în afara PNL. De asemenea, al luat decizia să votăm la vedere și cine nu va vota la vedere e în afara PNL”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la Realitatea Tv.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, atac de ultimă oră la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: ‘Își pun coada pe spinare’

Liberalii vor să depună moțiunea de cenzură săptămâna viitoare, au declarat surse din PNL, pentru MEDIAFAX. PNL vrea să strângă cel puțin 233 de semnături pentru a se asigura că moțiunea va fi adoptată de Parlament.

Viorica Dăncilă a declarat că va efectua o vizită în SUA și va trebui să aducă în discuție situația Guvernului și faptul că președintele Klaus Iohannis blochează Executivul. Premierul a adăugat că va semna un acord pe energie, în condițiile în care nu are ministrul la acest minister.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 – 29 septembrie, au declarat surse politice de MEDIAFAX.

Șeful Executivului va avea o întrevedere și cu vicepreședintele SUA Mike Pence, la care va semna cu oficialul american un acord în domeniul energetic, au precizat sursele citate.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here