O persoană rănită, care a sunat la 112 după ce s-a rătăcit într-o pădure din judeţul Mehedinţi, a fost găsită după trei ore de la apel, informează un comunicat de presă transmis vineri de birourile de presă ale STS, Poliţiei Române şi IGSU.

Citește și: Digi 24 pe făraș! Amenda uriașă primită din partea CNA

Potrivit sursei citate, totul s-a întâmplat pe 26 septembrie. „La ora 14:55:40 o persoană a apelat numărul unic de urgenţă 112 pentru a anunÅ£a că s-a rătăcit într-o pădure, în judeÅ£ul MehedinÅ£i. Persoana, rănită la mână, nu cunoştea detalii exacte referitoare la locul în care se afla, singura informaÅ£ie de localizare oferită operatorului 112 fiind între zona Pristol şi Gârla Mare, MehedinÅ£i”, precizează comunicatul.

Citește și: De ce a încercat Dan Barna să ascundă salariul soției? Suma este impresionantă

Persoana a fost găsită pe baza indiciilor pe care le-a oferit şi a coordonatelor din teren, indică STS, IGPR şi IGSU.

„După discuÅ£iile preliminare în care s-a încercat reconstituirea traseului şi a zonei posibile unde s-ar putea afla persoana, operatorul 112 din cadrul Centrului unic pentru apeluri de urgenţă MehedinÅ£i a transferat apelul către agenÅ£ii – PoliÅ£ie, Ambulanţă, Pompieri şi Jandarmerie. După numai trei ore, ajutaÅ£i de coordonatele din teren şi indiciile oferite de către apelant, acesta a fost găsit, urmare a cooperării eficiente a echipajelor agenÅ£iilor specializate. Apelantul a revenit şi a mulÅ£umit tuturor pentru intervenÅ£ia promptă”, adaugă sursa citată.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here