Un împătimit al motoarelor, Dani Oţil a participat la Total Transilvania Rally, unde, sâmbătă dimineaţă, a avut un mic accident. Prezentatorul tv de la Antenă a ieşit din decor şi autoturismul în care se afla s-a oprit între copaci, informează SpyNews.

Pasionat de maşini puternice şi motoare turate la maximum, Dani Oţil s-a prezentat din nou la cursele de raliuri, evenimente la care participă frecvent, de ani de zile. De această dată a avut ghinion şi a ieşit din decor, maşina lui ajungând direct între copaci!

În urma accidentului, maşina echipajului cu numărul 500 a fost avariată. Din fericire, Dani OÅ£il şi Marc Banca se află în afara oricărui pericol, „ieşind” din autoturism fără nicio zgârietură! De asemenea, nu au fost alte persoane rănite la această competiÅ£ie.

Anunţul a fost făcut chiar de reprezentanţii Total Transilvania Rally, pe pagina oficială. De altfel, echipajul lui Dani Oţil nu este singurul care a întâmpinat astfel de probleme. Se pare că în a doua zi a competiţiei, sâmbătă, mai multe probe le-au dat bătăi de cap concurenţilor.

„Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială “Beliş 2” (13,35) şi pe proba regină a raliului “Dângău 1” (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani OÅ£il / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52 (foto ataşat), au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6. Şi Bogdan Marişca a avut o uşoară ieşire în decor pe Dângău”, se arată în comunicatul Total Transilvania Rally.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here