Portarul lui Manchester United, David de Gea, ar putea cumpăra clubul Elche, care activează în a doua divizie din Spania. Conform Sport.es, De Gea ar trebui să plătească 18 milioane de euro pentru clubul spaniol. De Gea are abonament la meciurile echipei Elche, anunță MEDIAFAX.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

Tatăl portarului a crescut în oraşul Elche, iar David şi-a petrecut copilăria în jurul clubului. Acţionarul major al lui Elche, Jose Sepulcre, a negociat vânzarea clubului cu agentul Christian Bragarnik, însă discuţiile nu s-au concluzionat. De Gea nu ar fi primul fotbalist care ar achiziţiona un club de fotbal. Gerard Pique a cumpărat recent clubul Andorra. Internaţionalul spaniol şi-a extins contractul cu Manchester United până în anul 2023.

Vezi și: Dana Gârbovan, despre numirea Laurei Codruța Kovesi procuror-șef european: ‘E una politică. Nu a existat o competiție reală’

Manchester United a anunțat, luni, că portarul David De Gea (28 de ani) și-a prelungit contractul până în 2023, cu opțiune de a extinde ulterior pe un an suplimentar. David De Gea evoluează la Manchester United din 2011, când a fost transferat de la Atletico Madrid, pentru 25 de milioane de euro. Spaniolul a acumulat 367 de prezențe la formația de pe Old Trafford, în 130 dintre acestea menținându-și poarta intactă.

 

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here