Ivan Rakitic (31 de ani) a declarat recent că nu este mulțumit de actuala sa situație în care se află la Barcelona. Fotbalistul este nemulțumit de faptul că nu mai are loc în primul unsprezece al catalanilor, potrivit Mediafax.

În actualul sezon, Rakitic a făcut parte o singură dată din echipa de start a Barcelonei. Croatul a fost introdus ca rezervă de patru ori, iar de două ori a rămas pe bancă.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

”Nu știu ce va urma acum. Este greu pentru că vreau să joc și nu doar să fiu parte din echipă. Voi face tot ce îmi va sta în putință să schimb această situație. Mai am doi ani din contract și nu există un loc mai bun decât Barcelona unde să joc. Am nevoie să joc și nu doar să mă bucur de plimbări prin oraș și la plajă”, a declarat Ivan Rakitic, conform Sport.

”Am vorbit cu oamenii de la club. Toți știau că am avut alte opțiuni. Vreau să lupt ca echipa să mă vadă pregătit să evoluez în teren. Vreau să le mulțumesc fanilor pentru afecțiunea pe care mi-au arătat-o în acest weekend, dar dacă nimic nu s-a schimbat încă, va trebui să avem încă o întâlnire în care să discutăm situația mea”, a mai adăugat croatul.

Rakitic a ajuns la FC Barcelona, în anul 2014, când a fost adus de la FC Sevilla, în schimbul a 18 milioane de dolari.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here