Doi tineri din București au fost depistați, în trafic, transportând într-un troler cantitatea de 6 kilograme de cannabis. La un control, polițiștii au depistat că bărbatul folosea o carte de identitate cu datele unei persoane decedate în 2018, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Poliția Română, ofițerii antidrog din cadrul BCCO București, împreună cu procurorii DIICOT, au depistat doi tineri care aveau asupra lor, în mașina de teren, un troler cu 6 kilograme de cannabis.

Când l-au legitimat pe bărbat, polițiștii au depistat că acesta avea o carte de identitate falsă, având, practic, aplicată fotografia sa, dar cu datele de identitate ale unei persoane decedate din februarie 2018.

Vezi si: SURSE Acord la nivel înalt pentru comisarul european al României

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internațional de droguri de risc (cannabis), pe ruta Spania-România, precum și de distribuția în București”, se arată în comunicat.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de cannabis, precum și banii pe care îi aveau asupra lor și un telefon mobil.

De asemenea, mașina în care se afla trolerul cu cannabis a fost sechestrat.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea DIICOT – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, pentru infracțiuni de trafic internațional de droguri de risc și fals privind identitatea.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here