Aproximativ 150 de persoane au participat, duminică, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu familia Cameliei Smicală şi au cerut autorităţilor finlandeze să-i lase pe cei doi copii instituţionalizaţi să se întoarcă la mama lor, anunță AGERPRES.

Incident de Ziua Națională – Un militar a leșinat la paradă! O senatoare PSD și șeful CJ Argeș au intervenit imediat / FOTO

„Ziua NaÅ£ională este ziua tuturor românilor, o zi în care ne-am solidarizat cu toÅ£i românii. Ne-am adunat să susÅ£inem familia Cameliei Smicală din Finlanda, care are doi copii, pe Maria şi Mihai, Å£inuÅ£i prizonieri de statul finlandez. Cerem autorităţilor din Finlanda să-i lase pe aceşti copii să ajungă lângă mama lor, ca această familie să fie reîntregită”, a declarat unul dintre organizatorii acÅ£iunii.

ParticipanÅ£ii la miting au purtat afişe cu mesaje precum „Finlanda, redă-i pe Maria şi Mihai înapoi mamei lor”, „Românii sunt solidari cu Maria şi Mihai”, „Mobilizare pentru Maria şi Mihai, copii Å£inuÅ£i cu forÅ£a în orfelinate în Finlanda”.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here