Un incendiu izbucnit, luni, într-o garsonieră situată la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din municipiul Slobozia, 10 persoane din imobil fiind evacuate, anunță AGERPRES.

Citește și: Jandarmerița bătută în timpul protestelelor din 10 august 2018 mută în forță împotriva Jandarmeriei

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt Ani Cercel, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o autospecială cu modul de descarcerare, o autoscară şi o ambulanţă SAJ venită în sprijin.

„ForÅ£ele şi mijloacele de intervenÅ£ie au acÅ£ionat operativ pentru stingerea focului, care se manifesta la furtunul de alimentare al unei butelii de aragaz. Cel mai probabil, proprietarul, în vârstă de aproximativ 60 ani, a schimbat butelia de la aragaz şi a verificat etanşietatea acesteia cu o brichetă. IntervenÅ£ia rapidă a pompierilor a condus la înlăturarea oricărui pericol înainte ca flăcările să ajungă la butelie”, a mai declarat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt a mai spus că „suspect de intoxicaÅ£ie cu fum, proprietarul garsonierei a fost monitorizat de echipajul SAJ şi transportat la spital”.

Citește și: Liderul PSD,despre eliminarea pensiilor speciale: Ori e desființatare la toata lumea, ori nu

Preventiv, toate persoanele de pe etaj s-au autoevacuat. Complementar, au fost evacuate de către forţele de intervenţie alte persoane, pentru luarea tuturor măsurilor de protecţie a populaţiei. În total, un număr de 10 persoane au părăsit clădirea pentru evitarea unei posibile intoxicaţii cu monoxid de carbon.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here