Machiajul pe care ȋl realizezi te reprezintӑ atȃt pe tine, cȃt și locul unde te duci. Așadar, importanța machiajului este mai mare decȃt poate sӑ parӑ. De la urme fine de tuș și pȃnӑ la machiajul strident al ochilor sau buzelor, toate variantele sunt potrivite pentru tine atunci cȃnd ești ȋn acord cu ele. La Antica Hair Studio gӑsești specialiști pregӑtiți sӑ ȋți ofere o experiențӑ de neuitat. Aici poți sӑ te progremezi pentru un make-up de ocazie sau pentru unul de zi cu zi. Fiecare poate sӑ te reprezinte complet diferit. Iatӑ principalele tipuri de machiaj atent selectate pentru ocaziile speciale.

Machiajul pentru mireasӑ

Momentul ȋn care ești mireasӑ este unul dintre cele mai importante din viața ta. Așadar, ai nevoie de un machiaj profesional pentru acest moment unic. Machiajul profesional poate sӑ fie realizat cu ajutorul multiplelor tehnici disponibile. El asigurӑ o bunӑ pӑstrare ȋn timp a produselor pe fața ta. Astfel, nu existӑ pericolul de a se deplasa rimelul sau de a pierde din intensitatea culorilor sau a fondului de ten. Un machiaj realizat de un profesionist este potrivit formei feței tale, punȃnd ȋn evidențӑ orice detaliu frumos pe care ȋl ai. Poți opta pentru un machiaj natural, simplu, care nu iese ȋn evidențӑ, sau pentru unul puternic, elegant, care are un accent pus pe ochi sau buze. Indiferent de ceea ce alegi, te poți bucura de o experiențӑ deosebitӑ atunci cȃnd ești ȋn mȃinile unui profesionist.

Machiajul pentru searӑ sau pentru zi

Machiajul pentru searӑ sau zi diferӑ considerabil. Cel pentru zi folosește de cele mai multe ori culori apropiate de ten și este realizat ușor, cu puține intervenții majore. Sclipiciul, sideful sau culorile tari sunt lӑsate pentru make-ul de searӑ. Acesta este cu mult mai accentuat, avȃnd contur puternic și mult iluminator. Desigur cӑ poți alege ceva care sӑ se potriveascӑ pentru tine indiferent de tendințele societӑții din acest moment. Este important sӑ te simți bine cu alegerile pe care le faci ȋn materie de make-up.

Machiajul pentru job, pentru birou

Machiajul pentru birou poate sӑ fie realizat simplu de cӑtre un make-up artist. El va pune accentul pe tenul tӑu și pe ȋngrijirea lui. Fondul de ten va arӑta impecabil, iar aspectul sӑu va rӑmȃne neschimbat ȋntreaga zi. Poți sӑ folosești rimel și un ruj nude, potrivit pentru job-ul pe care ȋl ai. Desigur cӑ acest lucru se poate schimba dacӑ mediul tӑu de lucru este diferit. De exemplu, dacӑ lucrezi ȋn zona artei sau a divertismentului, poți avea alte cerințe sau libertate de exprimare mai mare.

Machiajul pentru aer liber

Atunci cȃnd petreci timp ȋn aer liber ai nevoie de protecție solarӑ. Acum sunt disponibile o multitudine de produse de make-up care au inclus un factor de protecție. Acestea pot sӑ fie completate de anumite creme cu un factor mai mare, ȋn funcție de situație. De asemenea, dacӑ vrei sӑ faci un sport ȋn aer liber, atunci ai nevoie de make-up special, care rezistӑ la transpirație și efort fizic intens.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here