Nu aveti cum sa planificati defectiunile sau accidentele rutiere. Dar in valtoarea confuziei care inconjoara aceste incidente, ar fi bine sa fiti pregatiti sa rezolvati situatia. Faceti cercetarile si fiti constienti de ce trebuie sa cautati la un serviciu de tractari.

Timpul de raspuns rapid, operatori cu experienta, echipamente moderne si bine intretinute, onestitate si profesionalism, toate acestea sunt calitati valoroase pe care trebuie sa le cautati la o firma de tractari.

Tipuri de servicii de tractare

Cu diverse tipuri de tractari disponibile, asigurati-va de faptul ca firma pe care o alegeti ofera serviciile potrivite pentru vehiculul dumneavoastra.

Suficient pentru majoritatea vehiculelor mici, tractarea usoara presupune in mod normal ridicarea rotilor posterioare ale vehiculului, atasarea acestuia la masina de tractare si transportul acesteia de la locul incidentului. Tractarea motocicletelor necesita un atas special in spatele masinii de tractare.

Tractarea cu platforma se foloseste pentru vehicule care nu pot fi atasate unei masini de tractare. Acest tip de tractare necesita pozitionarea vehiculului pe o platforma, si asigurarea lui cu lanturi.

Pentru vehicule de mare tonaj precum camioane sau utilaje de constructii de o greutate considerabila, este necesara tractarea de vehicule grele. Acest lucru implica in general un camion foarte rezistent, si posibil o remorca sau platforma ajustabila. Manevrarea si tractarea acestor tipuri de vehicule implica experienta si precizie din partea operatorului.

Timpul de raspuns

In cazul unei urgente rutiere, doriti sa primiti asistenta cat de curand posibil. Siguranta dumneavoastra, a pasagerilor dumneavoastra si a celorlalti participanti la trafic poate fi pusa in pericol de un timp de raspuns prea mare.

Este important sa stiti cat de repede poate oferi serviciul compania de tractari, este opinia portalului online www.tractari-auto.info. Desi timpul de sosire poate fi mai lung in anumite momente ale zilei sau in anumite zone, este totusi important sa stiti ce resurse au la dispozitie pentru a garanta cel mai rapid timp de raspuns posibil.

Echipamentul si experienta

Aflati de cat timp activeaza compania in domeniu, si ce fel de reputatie are. Asigurati-va ca firma de tractari are operatori experimentati pe masinile de tractare. Interesati-va despre instruirea pe care au primit-o operatorii. Asigurati-va ca au cunostintele necesare pentru a oferi serviciile de care este nevoie la fata locului.

Cu tehnologiile dezvoltandu-se constant, asigurati-va ca firma de tractari pe care o alegeti are echipamente de ultima generatie, care sunt intretinute adecvat. Toate acestea va vor permite sa fiti siguri si confortabili, increzatori in faptul ca firma va poate oferi asistenta rutiera sigura si rapida de care are nevoie vehiculul dumneavoastra.

Cinste si profesionalism

Aceste calitati sunt ambele vitale in orice fel de industrie a serviciilor, dar cu precadere atunci cand furnizorul de servicii lucreaza cu elemente de necesitate zilnica, cum ar fi masina dumneavoastra, sau un echipament industrial. Asigurati-va ca au licentele si certificarile adecvate.

Cotatiile directe, referintele si recenziile online va pot ajuta sa obtineti informatiile de care aveti nevoie pentru a lua o decizie informata.

Odata ce v-ati decis asupra unei firme de tractari, introduceti informatiile lor de contact in telefonul dumneavoastra mobil. Ar putea fi util sa pastrati aceste informatii scrise in portofel sau in torpedo in cazul in care telefonul dumneavoastra nu este functional. Atunci cand soseste ajutorul, acestia pot contacta serviciul de tractare ales de dumneavoastra, mai degraba decat sa fiti la mila unei firme de tractari aleatorii, necunoscute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here