Toamna aduce cu sine noi evenimente la care să iei parte, nu-i aşa? Indiferent dacă este vorba despre un eveniment corporate, o serată elegantă sau o petrecere de nuntă, un singur lucru este cert. Vei avea nevoie de o ţinută cât se poate de inspirată, care să îţi pună în evidenţă frumuseţea naturală şi să se aşeze foarte bine pe corp. Rochiile elegante de seară reprezintă cea mai bună variantă în acest sens, fiind piese vestimentare ce oferă oricărei doamne şi domnişoare un plus de graţie şi de feminitate. Iată care sunt propunerile stiliştilor în materie de rochii de seară elegante pentru sezonul de toamnă-iarnă!

Rochia roşie baby-doll, etalonul femeilor stilate

Rochiile în nuanţe puternice de roşu sunt un must-have în orice anotimp, iar dacă încă nu te-ai decis asupra ţinutelor de petrecere pe care urmează să le porţi în această toamnă, tocmai ai descoperit reţeta succesului. Îndreaptă-ţi atenţia către o rochie baby-doll într-o frumoasă culoare de roşu, deoarece un astfel de model nu doar că flatează orice tip de siluetă, însă te va ajuta totodată să fii o apariţie încântătoare. Atunci când vine vorba despre rochiile de petrecere, modelele din satin vor fi mereu o idee bună. Satinul este cunoscut şi apreciat în domeniul modei pentru aspectul său „luxury”, dar şi pentru că oferă un plus de confort femeilor, având o textură fină.

Rochia neagră cu pene, o alegere de efect pentru doamnele rafinate

Detaliile fac diferenţa, aspect ce se aplică şi în cazul rochiilor pe care le porţi la un eveniment de mare anvergură. A venit momentul să dai un refresh garderobei tale de toamnă şi să faci alegerile potrivite în materie de stil. Rochia scurtă neagră cu pene este un simbol al femeii moderne, fiind o piesă ce se bucură de o mare apreciere în ultimii 2 ani. Combinaţia dintre stofă şi pene este una de excepţie, iar o astfel de rochie va putea fi purtată o perioadă îndelungată de timp fără a-şi pierde din farmec.

Potrivit designerilor vestimentari, rochia de tip „Little Black Dress” nu ar trebui să lipsească din dulapul oricărei femei, fiind o alegere clasică. Chiar şi celebra Coco Chanel susţinea că rochia neagră este o piesă atemporală, ce reuşeşte să pună în evidenţă trăsăturile oricărei femei. Acum poţi duce conceptul de rochie neagră la un alt nivel şi ai ocazia să alegi un model prevăzut cu un volan din pene naturale, detaliu ce nu va trece neremarcat.

Rochii de seară lungi cu paiete, mereu o idee bună

Petrecerile sunt ocaziile potrivite pentru a ne face remarcate, nu-i aşa? Îţi doreşti să fii o apariţie ravisantă şi să te simţi că o adevărată vedetă de la Hollywood? Rochia lungă elegantă cu paiete este ideală pentru acele party-uri sofisticate, desfăşurate în locaţii de lux. Poţi asorta acest model de rochie cu o pereche de sandale argintii sau cu o pereche de pantofi stilleto, iar look-ul obţinut va fi unul de-a dreptul încântător. Dacă îţi îndrepţi atenţia către o rochie cu spatele decoltat, aceasta îţi va evidenţia silueta şi te va face să pari mai înaltă, ceea ce nu poate decât să te bucure, nu-i aşa?

Aşadar, rochiile de seară reprezintă cea mai inspirată variantă în materie de ţinute de evenimente. Uşor de asortat, feminine şi delicate, rochiile de seară te vor transforma într-o adevărată lady. Nu uita să alegi piese care să ţi se potrivească din punct de vedere al mărimilor şi alege să străluceşti cu fiecare ocazie! Trendurile se schimbă de la sezon la sezon, însă stilul este atemporal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here