Sfârşitul de săptămână debutează cu ingresul Lunii în Săgetător, tranzit care cadoriseşte zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) cu premisele unui weekend reuşit din toate punctele de vedere.


Imaginea articolului HOROSCOP 12 iulie 2019: Zodiile care primesc astăzi "cadouri" de la astre

HOROSCOP 12 iulie 2019: Zodiile care primesc astăzi „cadouri” de la astre

Berbec

Luna poposeşte astăzi în casa călătoriilor pe distanţe lungi din horoscopul tău general, prilej numai bun să te gândeşti la perspectiva petrecerii sfârşitului de săptămână undeva în afara localităţii, dacă nu într-un city-break în afara graniţelor. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de o vizită din partea unui rude din străinătate sau a socrilor, alături de care urmează să-ţi petreci dup-amiaza acestei zile. Aşadar, se poate spune că începi weekend-ul cu dreptul, pregătit(ă) să te bucuri de toate bucuriile mărunte ale unui sfârşit de săptămână de vară. Dacă te prinde în vacanţă, propune-ţi să faci ceva cu totul inedit.

Taur

Intrarea Lunii în casa trăirilor celor mai profunde coincide cu începutul weekend-ului şi cu trezirea dorinţei de a atinge un nivel mai profund de conexiune cu persoana iubită. Acesta este un moment prielnic să revitalizezi viaţa intimă prin iniţiative îndrăzneţe, discuţii de la suflet la suflet şi o mai mare disponibilitate de a-l asculta pe partener. Trebuie să ai totuşi grijă la faptul ai putea fi tentat(ă) să creezi situaţii complicate pentru a anima sectorul sentimental. Nu ai nimic de câştigat dacă apelezi la astfel de tertipuri pentru a atrage atenţia celui drag sau a unei persoane pe care-o placi.

Gemeni

Luna ajunge azi în casa cuplului din horoscopul tău general, prilej numai bun ca viaţa amoroasă să urce câteva poziţii în clasamentul priorităţilor tale actuale. Favorizate sunt şi colaborările, parteneriatele şi relaţiile cu clienţii, semn că dacă ai programat astăzi o întâlnire sau o negociere, s-ar putea ca deznodământul să fie unul care te avantajează. Urmăreşte aşadar să te concentrezi mai mult pe doleanţele şi nevoile celor de lângă tine, mai ales dacă de ei depinde împlinirea ta sentimentală sau profesională. Caută să cultivi comportamente sănătoase în raport cu ei şi să elimini orice factor ar putea să vă dezbine.

Rac

Cu Luna în casa muncii şi a sănătăţii fizice din horoscopul tău general, dispui de un tonus mental bun şi suficientă energie pentru a face faţă cu brio oricărei provocări cu care te-ai putea întâlni pe plan profesional. Dai dovadă de un randament crescut şi ai curajul să experimentezi tehnici de lucru şi abordări noi. În plus, jovialitatea ta are un efect benefic asupra atmosferei de la serviciu, insuflându-le colegilor o stare de bine generală. În felul acesta, nu vei avea parte de prea multe treburi restante la începutul săptămânii viitoare, iar în weekend, totul va merge aşa cum sperai.

Leu

Intrarea Lunii în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general vine cu veşti bune atât pentru nativii(ele) implicaţi(te) în relaţii consacrate, dar şi pentru cei(le) aflate la început de drum sau în plină căutare a unui partener potrivit. Cei din prima categorie se bucură de bună înţelegere în raport cu persoana iubită şi cei mici, iar dacă abia ai pus bazele unei relaţii, tranzitul selenar sporeşte romantismul şi spontaneitatea în cuplu. În cazul în care eşti single, propune-ţi să ieşi după programul de la serviciu. Şi dacă nu cunoşti pe cineva special, măcar te simţi pe deplin admirat(ă).

Fecioară

Luna poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce atrage atenţia asupra acestui sector al vieţii tale. Pe fondul acestui tranzit, se mai îndulceşte atmosfera dintre tine şi cei dragi, mai ales dacă s-au manifestat unele tensiuni între voi în ultima perioadă. De asemenea, aţi putea hotărî să faceţi o plimbare în afara localităţii sau la nişte rude care v-au tot chemat pe la ele. Iată un prilej mai mult decât bun să petreci mai mult timp cu ai tăi, cu atât mai mult cu cât provocările de la serviciu te-au cam ţinut ocupat(ă) în ultima vreme.

Balanţă

Cu Luna în casa comunicării şi a socializării din horoscopul tău general, vei avea parte de un început de weekend în care nu vor lipsi întâlnirile cu prieteni mai vechi şi mai noi, discuţiile la telefon cu rudele apropiate, vizitele prin vecini sau alte astfel de activităţi care te aduc într-un dialog lejer şi vesel cu cei din jurul tău. Ba mai mult, s-ar putea să primeşti unele ponturi grozave despre unele posibile destinaţii de vacanţă. Aşadar, dacă urmează să-ţi iei concendiu sau vrei să mai pleci într-o mini-excursie pe undeva pe aproape, vei primi o mulţime de idei bune.

Scorpion

Luna intră astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca aspectul financiar capătă o importanţă aparte la începutul acestui weekend. Iar cum acestui sector îi corespunde un semn de Foc Mutabil, este de aşteptat să fii ceva mai aventuros(oasă) decât de obicei în ceea ce priveşte modul în care îţi cheltuieşti banii. Dacă ţi-ai setat totuşi o limită, caută să nu o depăşeşti. Uită-ţi intenţionat cardul acasă atunci când mergi la cumpărături şi poate reuşeşti să eviţi situaţiile în care te înhami la cheltuieli nepreconizate cu ocazia acestui sfârşit de săptămână.

Săgetător

Începutul weekend-ul coincide, în cazul tău, cu debutul tranzitului Lunii prin semnul naşterii tale. În consecinţă, te bucuri de o stare de spirit bună şi un nivel de energie optim în prag de sfârşit de săptămână. Nu numai că dispui de resursele fizice necesare să-ţi respecţi toate angajamente sociale, dar îi molipseşti şi pe cei din jur cu veselia ta. Nu-i de mirare aşadar dacă eşti la mare trecere pe plan social şi toată lumea îşi doreşte să stea cât mai mult timp prin preajma ta. Bucură-te de atenţia care ţi se oferă şi încearcă să dai dovadă de reciprocitate.

Capricorn

Cu Luna în Săgetător, căruia îi corespunde casa subconştientului din horoscopul tău general, s-ar putea să resimţi acut nevoia unei vacanţe sau a unei simple evadări din jungla urbană. În cazul unor nativi(e), s-ar putea să nu dureze mult până când îşi vor oferi răgazul pe care îl merită după o primăvară aglomerată şi solicitantă, dar alţii(tele) ar ptea fi nevoiţi(te) să mai aştepte ceva timp până când pot să se bucure de binemeritata pauză de activitate. Poate reuşesc totuşi să plece undeva weekend-ul acesta şi să se desprindă niţel de agitaţia oraşului. Le-ar prinde bine o astfel de escapadă.

Vărsător

Tranzitul Lunii prin casa vieţii sociale din horoscopul tău general îţi potenţează popularitatea şi îţi facilitează accesul la grupuri de persoane cu care împărtăşeşti idealuri şi viziuni similare. Caută aşadar să-ţi faci timp să ieşi cu prietenii în dup-amiaza sau seara acestei zilei pentru că s-ar putea să cunoşti oameni cu care vei lega foarte uşor relaţii care pot dăinui pentru multă vreme. Contactul cu ei te ajută să-ţi conturezi unele planuri de viitor care să te anime pe termen lung sau poate îţi oferă sugestii valoroase despre cum ai putea să pui pe picioare sau să dezvolţi un business.

Peşti

Luna poposeşte astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, semn că ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni vine la pachet cu oportunităţi de a te afirma la serviciu. Disponibilitatea ta de a încerca tehnici noi şi de a te plia pe eventualele schimbări suferite în agenda zilnică vorbesc în termeni grăitori despre valoarea ta ca profesionist. Iar cum sfârşitul de săptămână se arată a fi unul dinamic şi ofertant în această direcţie, ai putea să atragi atenţia pozitiv în direcţia ta. Dă dovadă de o atitudine proactivă şi eforturile tale vor genera aprecierile şi recompensele pe care le meriţi.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here