Artistul britanic Robbie Williams a susținut, duminică seară, un concert de o oră și jumătate la festivalul Untold din Cluj-Napoca, în cadrul căruia a cântat un duet cu tatăl său și a împărțit tricouri publicului, relatează Mediafax.

Robbie Williams a urcat, duminică seară, pe scena principală a festivalului Untold din Cluj-Napoca, unde a cântat o oră și jumătate în fața a peste 80.000 de spectatori.

Artistul a interpretat piesele sale cunoscute, printre care „Let me entertain you”, „She’s the one”, „Feel” sau „Angels”.

„Excelent, România. Publicul din Cluj e mai gălăgios ca cel din Anglia”, a spus Robbie Williams, care a împărțit tricouri celor prezenți în primele rânduri.

De asemenea, artistul i-a dat un tricou și unei spectatoare care a știut versurile unui cântec de-al său, după care a invitat-o pe scenă și a stat lângă ea interpretând piesa „Something stupid”, pe care a cântat-o inițial în compania actriței Nicole Kidman. Robbie Williams a avut pe scena Untold și un invitat special, tatăl său, Pete, împreună cu care a cântat o piesă, așa cum a făcut și la alte concerte susținute în alte țări.

Robbie Williams a îngenuncheat la un moment dat în fața publicului de pe Cluj Arena, iar show-ul s-a încheiat cu piesa lui Frank Sinatra „My way”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here