Parchestul din Sao Paulo a anunţat, joi, că nu există suficiente probe pentru inculparea fotbalistului Neymar da Silva Santos Junior în cazul în care brazilianul este acuzat de vio de Najila Trindade Mendes de Sousa.


Imaginea articolului Parchetul din Sao Paulo nu are dovezi suficiente pentru inculparea lui Neymar în cazul de viol

Parchetul din Sao Paulo nu are dovezi suficiente pentru inculparea lui Neymar în cazul de viol

Procurorii au recomandat ca investigaţia în care Neymar este acuzat de viol să fie închisă, din cauza probelor insuficiente. Decizia vine la aproximativ 10 zile după ce Departamentul de Poliţie din Sao Paulo a solicitat, de asemenea, închiderea cazului din acelaşi motiv. Hotărârea finală va fi luată de un judecător, neexistând o limită de timp.

„Am decis să fie închis acest caz din cauza dovezilor insuficiente. Nu înseamnă că este vorba de o achitare încă. Există posibilitate ca judecătorul să redeschidă acest caz”, a declarat procurorul Flavia Merlini, într-o conferinţă de presă.

Cercetarea a demarat după ce modelul din Brazilia, Najila Trindade Mendes de Sousa, a pretins că fotbalistul lui Paris Saint Germain a violat-o într-un hotel din Paris, în luna mai. Neymar a negat vehement acuzaţiile, susţinând că este doar o încercare a tinerei de a obţine bani de la el şi că relaţia dintre el şi modelul brazilian a fost consimţită.

Pentru a-şi demonstra nevinovăţia, în luna iunie, Neymar a făcut publice o serie de fotografii care înfăţişau discuţiile purtate de cei doi pe WhatsApp şi, de asemenea, fotografii în care apare alături de Trindade.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here