Actriţa Olivia Colman, premiată anul acesta cu Oscar pentru interpretarea reginei Anne în filmul „The Favourite”, a primit joi, la Palatul Buckingham, medalia de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, scrie BBC, potrivit news.ro.

Colman, care o interpretează pe regina Elizabeth II în serialul „The Crown”, a primit însemnele CBE din partea prinţesei Anne.

Actriţa în vârstă de 45 de ani, căsătorită din 2001 cu actorul Ed Sinclair, a acceptat distincţia pentru serviciile aduse teatrului pe numele Sarah Caroline Olivia Sinclair.

Citește și: Oscar 2020 – Academia americană de film a modificat protocolul de vot pentru categoria ‘cel mai bun lungmetraj internaţional’

Olivia Colman este regina Elizabeth II în al treilea sezon al „The Crown”, dar şi în al patrulea. Cel de-al treilea sezon al producţiei Netflix va fi lansat pe 17 noiembrie şi va acoperi perioada 1964 – 1977.

Joi, scufundătorii Joshua Bratchley şi Connor Roe au primit însemnele Ordinului Imperiului Britanic pentru ajutorul oferit în salvarea echipei de fotbal de juniori care a fost blocată anul trecut într-o peşteră inundată din Thailanda.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here