Circulaţia feroviară între Teiuş şi Aiud, afectată, marţi dimineaţa, în urma unui accident între un camion şi un tren de pasageri, a fost reluată după aproape două ore, scrie Agerpres.

Inspectoratul de PoliÅ£ie JudeÅ£ean (IPJ) Alba a anunÅ£at că traficul feroviar a fost reluat după o oră şi 45 de minute pe firul de circulaÅ£ie pe care s-a produs accidentul dintre un camion şi trenul R3085, care se deplasa pe ruta Sighişoara – Cluj Napoca. 

Şoferul unui camion a murit după ce vehiculul pe care îl conducea a fost lovit, marţi dimineaţa, de un tren de pasageri pe raza localităţii Beldiu, între oraşele Teiuş şi Aiud, un pasager din garnitură suferind un traumatism cranio-cerebral minor şi alţi trei, atacuri de panică. 

Potrivit Poliţiei, la o trecere la nivel cu calea ferată între Gârbova şi Beldiu, semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, a avut loc un accident produs între un tren şi un camion, în zona respectivă, la ora producerii accidentului fiind în vigoare o atenţionare de Cod galben de ceaţă.

Citește și: Focșani: Un bărbat a intrat cu autoturismul într-un copac, după ce a condus băut şi fără permis

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a intervenit cu forţe de la Aiud şi Alba Iulia pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor medical. 

„Şoferul camionului a fost descarcerat. El prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viaÅ£a şi a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanÅ£ii ISU Alba. 

Echipajele ISU au intervenit şi pentru acordarea de ajutor medical pentru un pasager din tren, care este asistat medical în urma unui traumatism cranio-cerebral şi care a fost transportat la spitalul din Aiud. Trei persoane au suferit atacuri de panică, au mai transmis cei de la ISU. 

Trenul, care făcea legătura între Sighişoara şi Cluj Napoca, este format din locomotivă şi două vagoane. Unul dintre vagoane a suferit avarii majore în urma impactului.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here