În Piaţa Mare din Sibiu s-a deschis, vineri seara, Târgul de Crăciun, care reuneşte în acest an peste 100 de producători de decoraţiuni specifice sau de produse alimentare. Târgul se desfăşoară în jurul unui brad de 24 de metri, montat în centrul oraşului.

Zeci de copii şi sute de adulţi au numărat, vineri seara, împreună cu organizatorii, secundele rămase până la deschiderea Târgului de Crăciun. Piaţa Mare din Sibiu a fost inundată de mii de luminiţe colorate, transformând centrul Sibiului într-un loc de poveste. Spectacolul este întregit, ca şi în anii anteriori, de proiecţiile realizate pe fiecare dintre clădirile din Piaţă. Potrivit organizatorilor, este primul târg de Crăciun care s-a deschis în acest an în ţară.

Peste 100 de expozanţi sunt prezenţi la Tărgul de Crăciun din Sibiu. Aceştia le oferă vizitatorilor decoraţiuni, bijuterii din porţelan, căni pictate manual, globuri, ghirlande, dar şi spcialităţi gastronomice, de la mezeluri locale, la bunătăţi maghiare şi burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

Pentru cei mai mici dintre vizitatori, organizatorii au pregătit şi în acest an diverse atracţii, printre care se numără Atelierul lui Moş Crăciun, patinoarul în aer liber şi Parcul lui Moş Crăciun.

Bradul artificial montat în centrul pieţei măsoară 24 de metri şi a costat peste 600.000 de lei. Acesta este format din peste 2.400 de crenguţe şi a fost livrat împreună cu peste 5.000 de globuri argintii, aurii şi roşii, ghirlande luminoase cu lumină albă şi rece şi o stea tridimensională în vârf.

Târgul de Crăciun din Sibiu a ajuns la a 13-a ediţie şi va fi deschis până în 3 ianuarie 2020.

Târgul din Piaţa Mare este unul dintre cele mai vizitate obiective din oraş în preajma sărbătorilor de Crăciun şi este comparat, de mulţi dintre vizitatori, cu cel din Viena.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here