Un bărbat din statul african Mozambic a fost arestat de poliţişti, după ce ar fi dezgropat trupurile părinţilor şi al unui unchi, ca să dea la schimb oasele pentru o motocicletă.

Poliţiştii au reţinut un bărbat din provincia Nampula pentru suspiciunea că a exhumat cadavrele părinţilor şi al unui unchi. Acesta este acuzat că urma să ofere osemintele unui om de afaceri în schimbul unei motociclete şi a peste 270 de euro, relatează Daily Mail.   

„Şeful m-a pus să îi aduc oase ale unor oameni care au murit sănătoşi. fără să sufere de vreo boală. La schimb, mi-a promis o motocicletă. M-am dus la cimitirul în care e înmormântată familia mea şi am săpat după oasele tatălui meu, ale mamei şi unchiului”, a mărturisit suspectul.  

Poliţia atrage atenţia că este al cincilea astfel de caz investigat în acest an de autorităţile din Mozambic, care susţin că oasele ar fi cumpărate de vrăjitoare pentru ritualuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here