O femeie în vârstă de 33 de ani este acuzată că şi-a spionat fostul soţ prin intermediul unei jucării de pluş a fetiţei cuplului.

Imaginea articolului O femeie şi-a spionat fostul soţ cu ajutorul unei jucării de pluş

O femeie şi-a spionat fostul soţ cu ajutorul unei jucării de pluş

Heather Bamford, în vârstă de 33 de ani, ar fi cumpărat jucăria Minnie Mouse dintr-un magazin înainte de a o trimite fostului soţ în Hackettstown, New Jersey, potrivit The Sun.

Dominic Bamford a descoperit camera ascunsă în jucărie abia recent. Bărbatul a chemat poliţia, iar femeia a fost reţinută.

Un caz similar s-a petrecut în urmă cu câţiva ani. O femeie din Omaha, Nebraska, a folosit un ursuleţ de pluş cu cameră ascunsă pentru a urmări ce făcea fostul soţ. Ea dorea să folosească înregistrările în procesul pentru custodia copilului. Judecătorul a declarat, însă, că acestea erau ilegale, iar Dianna Divingnzzo şi tatăl ei au fost obligaţi să-i plătească victimei despăgubiri în valoare de 120.000 de dolari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here