Papa Francisc a fost subiectul unui incident marţi, la Vatican, când a lovit cu palma de două ori mâna unei femei care îi înşfăcase un braţ şi nu îi mai dădea drumul, potrivit nypost.com.

Imaginea articolului VIDEO. Momentul când Papa Francisc loveşte cu palma mâinile unei femei care îl trage violent de braţ

VIDEO. Momentul când Papa Francisc loveşte cu palma mâinile unei femei care îl trage violent un braţ

Papa Francisc a părut vizibil iritat în timp ce încerca să îşi elibereze braţul din mâinile credincioasei prea zeloase.

O înregistrare a momentului, publicată pe platforma de micro-blogging Twitter, o arată pe femeie făcându-şi semnul crucii în timp ce suveranul pontif se apropia de aceasta, care făcea parte dintr-un grup de pelerini veniţi la Vatican.

După ce a dat mâna cu mai mulţi credincioşi, papa a început să se îndepărteze de grup, când femeia l-a tras de un braţ înapoi, în mod violent.

Papa a părut că suferă de durere şi, în mod cu totul neobişnuit, a admonestat-o pe femeie şi i-a lovit cu palma mâna de două ori pentru a se elibera.

Ulterior, papa a mers să vadă o scenă de Crăciun aflată în piaţa Sf. Petru de la Vatican.

Nu se ştie ce s-a întâmplat cu femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here