(Preluare National – Catalin Tache):

Este clar si trebuie precizat de la bun inceput ca Florian Coldea nu se va mai intoarce sub nicio forma la comanda operativa a Serviciului Roman de Informatii! Si nici nu isi doreste asta, in ciuda ivirii unei eventuale oportunitati politico-tehnocrate. In schimb nu este initiat al sistemului care sa nu stie ca, dintre toti ”greii” serviciilor, lui Florian Coldea i se potriveste cel mai bine eticheta de ”sarpe de dudau”, care ”nu uita si nu iarta”! Iar atunci cand va putea, generalul Coldea isi va plati cu varf si indesat politele! Nu atat impotriva rivalilor la vedere, cat mai ales a celor pe care -aproape ca nici nu mai conteaza daca pe buna dreptate sau nu!- ii considera tradatori.

Si in ultima vreme semnalele ca omul care practic timp de un deceniu s-a aflat in spatele tuturor marilor miscari subterane care au cutremurat tara se pregateste sa reintre in scena se inmultesc  alarmant pentru cei care s-au culcat pe o ureche ca, gata, ejectarea in rezerva i-a scapat cu totul de Coldea! Ca si de secretele murdare pe care acesta le stie si le stapaneste ca nimeni altul. Uitand ca, daca ”stranuta” Coldea, nu doar ca ”raceste” unul sau altul, dar o adevarata ”pandemie de gripa spaniola” va face ravagii in clasa politica, mediul de afaceri si sistem deopotriva! Iar dupa cum reiese din ultimele informatii intrate in posesia noastra, strategia lui Coldea se va baza tot pe ”traditionalele” sale ”lovituri cu manta”. Astfel ca daca acesta realizeaza jonctiunea unor ”suete informative” cu ”elemente” considerate ”incontrolabile” de catre sistem, chiar ca este groasa rau de tot. Si pentru toti! De la Ghita la Hellvig si de la Iohannis la ce a mai ramas din Dragnea!

Mai tare ca Bursa de Valori!

Dupa cum dezvaluiam cu ceva vreme in urma, unele dintre cele mai importante tranzactii financiare ale acestui an, in care sunt implicate companii romanesti si straine deopotriva se efectueaza strict sub supravegherea generalului Florian Coldea. Cel care urmeaza sa gireze sau nu auditele interne, functie de ”expertiza” sa stabilindu-se astfel nu doar oportunitatea tranzactiilor, dar si pretul final al acestora. Ceea ce inseamna ca daca in strainatate Florian Coldea se afiseaza cu un ceas Patek Philippe de 50.000 de euro asta inseamna doar ca nu vrea inca sa-si expuna adevaratele piese de colectie… Oricum, spre deosebire de omologul Silviu Predoiu, cel care a cazut in capcana rezervista a consultantei acordate unui politician precum Victor Ponta, Coldea a preferat sa astepte momentul oportun in care poate actiona pe toate fronturile… Si care se apropie  amenintator de repede pentru unii!

Ghita, cap de lista!

Mai ales ca fostul sef de facto al SRI-ului a iesit din ”convalescenta” de dupa indelungatul linsaj mediatic la care a fost supus. Si in care a fost folosit pe post de ”cobai” pentru ”experimentul” soldat apoi cu un succes urias al demonizarii lui Liviu Dragnea ca unic vinovat al guvernarii pesediste. Numai ca, avand nu doar stabilitatea financiara asigurata, dar si propria ”coloana a cincea” pastrata aproape intacta la varful sistemului, Coldea are acum resursele necesare pentru a declansa ”Jihadul”! Si dupa cum sustin sursele noastre, principala sa ”tinta in miscare” ramane Sebastian Ghita! Cel care, desi ”soarele” a inceput sa apara tot mai intens pe ”strada” sa din justitie, stie ca omul care l-a transformat dintr-un simplu ”contribuabil” intr-un adevarat ”baiat destept” al sistemului  nu a ripostat inca la lovitura aproape decisiva pe care i-a dat-o. Ceea ce inseamna doar ca, la randul sau si Coldea cauta acum lovitura decisiva…

Rares nu e Ciolos!

Iar operatiunea de vendeta a inceput practic prin mijlocirea aliantei USR – PLUS, prin care s-au stricat deja planurile atat ale pesedistilor, cat mai ales ale ”partidului meu”. Mai ales dupa ce Barna i-a dat cu flit propunerii PNL-ului de fortare a instalarii ”guvernului meu” in slujba presedintelui Klaus Iohannis. Iar daca Rares Bogdan simte deja pe propria piele ca steaua sa politica deja apune dupa ce nici macar nu a apucat sa rasara bine, cu totul altfel stau lucrurile pentru Dacian Ciolos. Cel care iata ca este cum-necum singurul roman aflat la conducerea unui grup europarlamentar… Iar incurcarea planurilor liberale si intempestivul ”stop game” pus lui Rares Bogdan arata ca inca se joaca pe tabla de sah a servciilor din Romania. Si nu numai…

 

 

Articolul Sa va fie frica, Coldea se ridica!? apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here