MacBook Pro Retina 13 a fost unul din produsele cu cel mai mare succes al gigantului din Silicon Valley, succes care mai persista, intr-o proportie mai mica ce-i drept, chiar si azi.

Dovada pentru acest lucru este cererea de huse MacBook Pro Retina 13 din magazinele online de specialitate gen Huse Laptop , in care se gasesc mereu cele mai bune accesorii pentru toate tipurile de gadgeturi.

Cum s-a scris istoria mai departe, stim cu totii. In 2016, Apple a facut un upgrade major al laptopurilor din gama Pro, ajungand la faimoasele modele cu Touch Bar si Touch ID, preferatele fanilor MacBook.

Desigur, upgrade-ul nu a venit gratis, pretul noilor modele din varful de gama nefiind pentru toate buzunarele, mai ales ale celor de pe plaiurile mioritice.

De aceea, cei care nu isi permit inca sa plateasca pretul piperat al ultimelor versiuni se multumesc cu modelele MacBook Pro Retina produse intre 2012 – 2015.

Partea buna in acest caz este ca si protectia pentru aceste laptopuri este la fel de accesibila ca pret.

Si astfel, toti cei care se afla inca in expectativa pentru a trece si ei la ultima versiune de Mac, pot sta linistiti in ceea ce priveste siguranta gadgetului lor, gratie unor huse profesionale accesibile, de genul unei huse MacBook Pro Retina 13 .

Iar cand va veni vremea sa iti vinzi laptopul MacBook Pro Retina 13, vei putea obtine un pret bun pe el din doua motive suplimentare:

– a fost permanent potejat de zgarieturi, pete si lovituri, deci este inca intr-o stare exceptionala

– pretul include si husa care si-a facut treaba pana acum si care isi va indeplini in continuare indatoririle pentru care a fost proiectata.

Asa ca tot ce-ti mai ramane de facut este sa faci rost de diferenta de bani ca sa te bucuri si tu de noul MacBook Pro.

Articolul Husa MacBook Pro Retina 13 în magazinul Huse Laptop apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here