Ciclistul belgian Bjorg Lambrecht a decedat la vârsta de 22 de ani, după ce a suferit un accident, în etapa a treia a Turului Poloniei.


Imaginea articolului DOLIU în lumea sportului: A murit ciclistul Bjorg Lambrecht/ Avea doar 22 de ani

DOLIU în lumea sportului: A murit ciclistul Bjorg Lambrecht, după un accident suferit la Turul Poloniei

Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, Lambrecht s-a izbit de un canal de scurgere din beton, când mai avea de parcurs aproximativ 50 km din etapa a treia a Turului Poloniei. Ciclistul a fost resuscitat şi transportat la spital în stare critică. Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale la care Lambrecht a fost transportat, Michal Sieron, a declarat pentru Sport.pl că ciclistul nu a supravieţuit operaţiei.

Bjorg Lambrecht a câştigat U23 Liege – Bastogne – Liege şi a terminat al doilea la Tour de l’Avenir, Giro Ciclistico della Valle d’Aosta Mont Blanc, Tour de Savoie Mont Blanc şi Ronde d l’Isard.

Tânărul belgian a debutat la profesionişti, în 2018, alături de echipa Lotto Soudal.

”Cea mai mare tragedie posibilă care se putea întâmpla familiei, prietenilor şi colegilor de echipă ai lui Bjorg s-a întâmplat. Odihneşte-te în pace, Bjorg”, a fost mesajul postat pe Twitter de echipa Lotto Soudal, la puţin timp de la moartea ciclistului.

Etapa a treia a Turului Poloniei s-a încheiat cu victoria lui Fabio Jakobsen.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here