Dan Alexa (39 de ani), antrenorul Astrei Giurgiu, a fost la un pas să-și dea demisia în urmă cu două etape, dar a rămas până la urmă pe banca echipei lui Ioan Niculae. El i-a dirijat pe giurgiuveni de pe bancă în victoria superbă cu FCSB, 2-1 (Gheorghe 20, Alibec 75 / Oaidă 28), potrivit gsp.ro.

„A fost un moment de cumpănă după meciul de la Iași, îi mulțumesc domnului Niculae că m-a întors din drum.

FCSB are multe individualități, dar jucătorii lor nu trec printr-un moment bun. Am fost echipa mai bună în repriza secundă, îmi felicit jucătorii pentru că au făcut unul dintre meciurile bune ale acestui început de campionat”, a spus Alexa, imediat după meci.

„Chirurgul” a ținut apoi să-l laude pe Denis Alibec, marcatorul golului victoriei: „Alibec e unul dintre cei mai buni jucători. A slăbit foarte mult, e în parametri fizici excepționali. În momentul de față, este jucătorul providențial din echipa noastră”, a declarat Alexa, la Look Sport.

CONFERINȚA LUI DAN ALEXA:

Dan Alexa, ținta criticilor lui Gigi Becali după ce a fost pălmuit de Anamaria Prodan în urmă cu o lună, a vorbit despre conflictul cu finanțatorul roș-albaștrilor.

„La mine nu e vorba de iertare. Când declari că unul care nu e bărbat n-are ce căuta la Steaua, înseamnă că el nu caută bărbați. N-aș accepta să merg acolo, dar nu e vorba de orgoliu”, a spus Alexa.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here