Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI) a lansat o licitaţie de 169,6 milioane lei (35,7 milioane euro), fără TVA, pentru achiziţia de servicii de înregistrate în sistemul integrat de cadastru, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, scrie news.ro.

Licitaţia vizează achiziţia de ”servicii de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru şi Carte Funciară a imobilelor Etapa 2”.

Achiziţia vizează 215 unităţi administrativ-teritoriale (UAT) din 37 de judeţe, prin Programul Operaţional Regional. Achizitia se desfăşoară pe 215 loturi, cu încheiere de contracte multianuale.

Citește și: UDMR face DEZVĂLUIRI despre ‘Petrov, informatorul securist’: ‘I-a fost dictat de cei care l-au șantajat cu trecutul său de securist’

Proiectul major are în vedere „Creşterea gradului de acoperire şi incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăţilor în zonele rurale din România”.

Printre etapele principale de prestare a serviciilor de înregistrare sistematică se numără organizarea lucrărilor sistematice de cadastru, recunoaşterea terenului, realizarea raportului preliminar, campania de informare publică şi identificarea limitelor imobilelor.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 25 noiembrie.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here