Craciunul este o perioada magica cu evenimente devenite traditii de sute de ani. Vinul fiert, turta dulce , cadourile speciale si colindele fac din aceasta perioada una de poveste.

Tragurile de Craciun sunt originare din Austria si Germania si au inceput sa fie organizate in secolul 13. In Frankfurt aceste targuri au aparut in anul 1300 iar in Viena in anul 1294.

Cele mai populare si cele mai spectaculoase targuri de Craciun potrivit Nextblogs.info sunt:

Targul de Craciun din Croatia Advent Zagreb 26 noiembrie 7 ianuarie

Acet targ atrage prin programele tematice si pietele din jurul centrului istoric al orasului. Zagrebul este transformat intr-un taram magic datorita amenajarilor si evenimentelor desfasurate in Parcul Zrinjevac sau Piata Jelcic.

Tragul de Craciun din Viena Vienna Magic of Advent 21 noiembrie 26 decembrie

Viena este renumita deoarece organizeaza cele mai frumoase Targuri de Craciun din Europa. Cel mai romatic targ de Craciun este cel organizat in fata palatului Schonbrunn. Fata palatului este iluminata si ofera o atmosfera de poveste. Aici sunt amplasate 60 de casute unde vei gasi mancaruri traditionale dar si turta dulce si prajituri.

Tragul de Craciun din Strasbourg Christkindelsmarik 27 noiembrie 24 decembrie

Targul de Craciun din Strasbourg este cel mai vechi targ din Franta. Vizitatorii se pot bucura de peste 300 de casute in 12 locatii diferite din oras.  Din cadrul acestui targ poti cumpara mancaruri specifice, covrigi, turta dulce.  In Place Kleber se afla un brad imens unde turistii lasa cadouri sub brad pentru persoanele aflate in nevoie.

Targul de Craciun din Aachen Aachen Christmas Market

Targul de Craciun din Aachen este extrem de renumit, pietele din jurul catedralei orasului si din jurul primarie ofera un aer boem si o imagine de poveste. Copii au ocazia sa vorbeasca cu Mos Craciun si se pot delecta cu dulciurile si preparatele traditionale disponibile in cadrul pietelor.

Acceseaza https://nextblogs.info/turism/ pentru a descoperi alte destinatii turistice in care trebuie sa ajungi daca vrei sa traiesti o experienta unica.

Articolul Cele mai populare targuri de Craciun apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here