Daniil Medvedev (4 ATP) a declarat recent că este foarte dificil să se apropie de recordurile deținute de jucători precum Novak Djokovic sau Roger Federer, deși are o evoluție foarte bună, având șase victorii consecutive, potrivit Mediafax.

Daniil Medvedev a spus că deși are o evoluție bună, este foarte greu să se apropie de recordurile deținute ce jucători precum Novak Djokovic sau Roger Federer: ”Cred că este imposibil să egalezi recordurile lui Roger Federer și ale lui Novak Djokovic. Pentru mine, să ajung în șase finale consecutive, incluzând trei turnee Masters și un Grand Slam, este ceva ce nu am visat niciodată, să fiu sincer. Sper să continui la fel și să ajung la șapte sau opt victorii consecutive. Rămâne de văzut dacă voi ajunge la 17 consecutive”.

Citește și: Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime: Contra trebuie să îl bage titular pe Burcă cu Norvegia

Medvedev a vorbit despre adversarul său din finala turneului de la Shanghai, Alexander Zverev: ”Am spus anul trecut că Alexander Zverev este cel mai bun dintre jucătorii tineri. A câștigat trei turnee de Masters, când niciunul dintre noi nu a fost nici măcar aproape să câștige. Lucrurile s-au schimbat un pic. Cred că pot concura cu el acum”.

Daniil Medvedev și Alexander Zverev se vor înfrunta în finala turneului de la Shanghai.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here