De astăzi începând şi până în 10 ianuarie anul viitor, Uranus va tranzita semnul Taurului în sens aparent invers. Cu toate că această planetă este una transsaturniană şi deci îi resimţim mai puţin intens influenţa, trebuie menţionat faptul că, pe fondul retrogradării sale, semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) trebuie să-şi reevalueze anumite atitudini care ies din tiparul comportamentului lor de zi cu zi, mai ales în raport cu copiii şi partenerul.


Imaginea articolului HOROSCOP, 12 august 2019: Semnele de Pământ trebuie să-şi reevalueze atitudinea

HOROSCOP, 12 august 2019:

Berbec 

Uranus începe astăzi să retrogradeze prin casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, ceea ce înseamnă că în lunile următoare ar putea apărea o serie de surprize pe acest plan. Dacă sunt plăcute sau mai puţin plăcute, depinde în totalitate de obiceiurile tale de consum şi de modul în care înţelegi să-ţi administrezi bugetul. Aşadar, s-ar putea să constaţi tendinţa ca resursele să-ţi alunece printre degete. Sau poate se întâmplă să apară oportunităţi financiare de unde te aşteptai mai puţin. În orice caz, ideea este că trebuie să acorzi o atenţie specială acestui sector în lunile care urmează.

Taur 

Uranus începe astăzi să se deplaseze în sens aparent invers prin semnul naşterii tale, indiciu cum că s-ar putea să fii mai predispus(ă) decât de obicei la unele atitudini care te surprind şi pe tine şi poate nu în cel mai plăcut mod. Tranzitul acestei planete prin zodia ta ţi-a conferit un nivel crescut de spontaneitate, care nu îţi este familiară neapărat, dar s-ar putea ca pe perioada retrogradării sale, ea să se transforme în imboldul de a face lucruri care nu-ţi stau în caracter. Încearcă, pe cât posibil, să te analizezi şi să vezi când mergi cam prea departe.

Gemeni

Aceeaşi retrogradare uraniană afectează, în cazul tău, casa subconştientului din horoscopul tău general. Prezenţa acestei planete în acest sector indică faptul că te confrunţi de ceva vreme încoace cu puseuri de încăpăţânare pe care nu ţi le explici prea uşor. Într-un fel, ele îţi fac bine pentru că te provoacă să-ţi menţii punctul de vedere în situaţii în care altfel ai fi îmbrăţişat viziuni cu care nu eşti neapărat de acord, dar de data aceasta, s-ar putea să te determine să te închizi în faţa unor perspective corecte. Caută mereu să vezi în care dintre aceste două ipostaze te afli.

Rac

Uranus începe astăzi să retrogradeze prin casa prietenilor, a planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general. Intrarea sa în acest sector a coincis cu o deschidere mai mare a ta pe plan social, dar şi faţă de noi oportunităţi de a-ţi transforma visurile în realitate, pe termen lung sau mai scurt, de unul(a) singur(ă) sau ajutat(ă) de o echipă şi de finanţatori. Pe fondul tranzitului său în sens aparent invers, Uranus te cheamă să vezi dacă nu cumva te-ai grăbit cu unele decizii în acest sens. Reevaluează-le şi vezi dacă au fost cu adevărat înţelepte.

Leu 

Cu Uranus retrograd în casa carierei din horoscopul tău general, este nevoie ca în lunile următoare să te concentrezi pe consolidarea statutului tău profesional. Este posibil ca trecerea sa prin acest sector să-ţi fi adus unele oportunităţi de afirmare rapidă, iar de majoritatea dintre ele ai profitat, dar dacă vrei ca progresul înregistrat să fie unul de durată, este necesar ca el să se aşeze pe fundaţii solide. Mai exact, nu te culca pe lauri şi dovedeşte în continuare că meriţi aprecierea şi recompensele pe care le-ai primit în ultima vreme. În caz contrar, riscă să ţi-o ia alţii înainte.

Fecioară 

Retrogradarea lui Uranus se manifestă, în cazul tău, în casa călătoriilor, a studiilor înalte şi a filozofiei de viaţă. Ceea ce încearcă să-ţi transmită acest eveniment astral este faptul că deciziile luate peste noapte nu sunt cele mai înţelepte, indiferent dacă vizează relocarea în străinătate sau alt oraş, retragerea de la o instituţie de învăţământ sau renunţarea la un principiu de viaţă pentru satisfacerea unui capriciu temporar. Mai devreme sau mai târziu, vei realiza că ar fi trebuit să te gândeşti de două ori înainte de a lua astfel de hotărâri. Nu te grăbi când vine vorba de lucruri importante.

Balanţă

Uranus începe astăzi să retrogradeze prin casa banilor şi a bunurilor câştigate şi/ sau deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, ceea ce indică faptul că lunile care urmează vin la pachet fie cu cheltuieli mai mari, fie cu oportunităţi de valorificare a resurselor comune. Influenţa acestei planete depinde de modul în care abordaţi situaţiile cu impact puternic asupra finanţelor. Este important să existe transparenţă totală în ceea ce priveşte acest aspect, cu atât mai mult dacă o eventuală pagubă v-ar afecta la fel de mult pe toţi cei implicaţi. Comunicaţi şi încurajaţi-vă reciproc la dialog.

Scorpion 

Cu Uranus retrograd în casa relaţiilor pentru câteva luni, eşti supus(ă) la riscul unor faux pas-uri destul de mari în raport cu ceilalţi. Poate fi vorba despre nişte declaraţii sau gesturi care nu îţi stau în caracter şi care riscă să corodeze parteneriatul de viaţă şi/ sau de afaceri în care eşti implicat(ă). Aşadar, este indicat să menţii un control constant asupra comportamentului tău, mai ales în situaţiile-limită care crezi că te-ar putea aduce în pragul unei ieşiri. Întotdeauna este mai bine să previi astfel de situaţii decât să trebuiască să le remediezi mai târziu. Caută aşadar să le eviţi.

Săgetător 

Intrarea lui Uranus în casa muncii din horoscopul tău general a coincis cu o creştere a nivelului de creativitate de care dai dovadă la muncă. În acelaşi timp însă, te-a şi tentat să dai dovadă de mai multă superficialitate în ceea ce priveşte sarcini de serviciu care implică acţiuni repetitive, despre care crezi că le-ai dus la bun sfârşit fără a le evalua la final. Retrogradarea acestei planete vine să-ţi demonstreze că nu trebuie să ai încredere oarbă în faptul că nu este nevoie să verifici ce ai realizat. Aruncă o geană peste ce ai lucrat înainte să livrezi rezultatul.

Capricorn 

Retrogradarea lui Uranus se manifestă, în cazul tău, în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar spontaneitatea pe care ţi-a conferit-o tranzitul acestei planete în sens direct riscă să se transforme, cu această ocazie, în nişte episoade care îi surprind neplăcut pe cei dragi. Cel mai probabil, este vorba de unele atitudini care nu animă atmosfera în modul în care ţi-ai dori s-o facă. Reprezintă poate devieri prea mari de la comportamentul tău obişnuit, care îi fac pe partener şi pe cei mici să se simtă inconfortabil. Nu încerca să fii ceva ce nu eşti – fii autentic(ă).

Vărsător 

Tranzitul uranian prin casa familiei din horoscopul tău general a coincis probabil cu o dinamizare a relaţiilor cu cei dragi, dar mai ales cu membri ai familiei care nu fac parte din aceeaşi generaţie cu tine. Ai observat poate că sunt mai deschişi la viziuni noi şi mai disponibili să încerce alte lucruri decât cele cu care sunt obişnuiţi. Pe fondul retrogradării acestei planete, ai putea fi tentat(ă) să întinzi coarda şi să te aştepţi să dea dovadă de o minte deschisă vis-a-vis de unele chestiuni care nu coincid cu sistemul lor de principii şi valori. Ia-i încetul cu încetul.

Peşti 

În cazul tău, retrogradarea lui Uranus afectează casa comunicării, semn că declaraţiile îndrăzneţe în care te lansezi de la o vreme încoace s-ar putea să se transforme, pe acest fundal, în unele care surprind neplăcut sau chiar şochează. Poate că ai prins de curând curajul să spui lucruri pe care altfel doar le-ai fi gândit, dar s-ar putea ca, din pricina retrogradării lui Uranus, lucrurile să meargă într-o direcţie pe care nu ţi-o doreşti. Există riscul să spui sau să faci ceva care va ajunge să constituie un regret mai devreme sau mai târziu. Filtrează-ţi bine cuvintele prin sita raţiunii.
 

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here