Preşedintele SUA Donald Trump a fost surprins, din nou, cu hârtie igienică prinsă de unul dintre pantofii săi, în timp ce ieşea din vehiculul prezidenţial, pe Aeroportul John F. Kennedy, informează Daily Mail.

Imaginea articolului Preşedintele SUA Donald Trump, surprins din nou cu hârtie igienică prinsă de pantoful său - FOTO

Donald Trump is spotted with toilet paper stuck on his shoe AGAIN as he and Melania huddle close together against the bitter cold while boarding Air Force One at JFK

Aceasta nu este prima oară când Trump este surprins într-un astfel de incident, preşedintele fiind batjocorit de internauţi în 2018, după ce a fost văzut în aceeaşi ipostază în timp ce urca la bordul Air Force One.

Momentul amuzant a fost surprins de camerele de filmat şi distribut de mii de ori pe Twitter, provocând un val de reacţii din partea utilizatorilor reţelei de socializare.

În filmare, Trump poate fi văzut cum iese din limuzina sa şi păşeşte încrezător pe scările aeronavei, în timp ce o bucată de hârtie igienică atârnă de unul dintre pantofii săi.

La final, când ajunge la uşa aeronavei, preşedintele face cu mâna mulţimii adunate, bucata de hârtie desprinzându-se în cele din urmă de pantoful său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here