Un bărbat din oraşul Aleşd, eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu, şi-a ucis concubina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, fiind audiat duminică de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, anunță stirileprotv.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, infracţiunea care se cercetează este de violenţă în familie cu referire la infracţiunea de omor.

“Este un conflict între doi concubini. Ca şi cauză preliminară a decesului este asfixie mecanică prin sugrumare. Există un suspect în cauză care a fost reţinut şi audiat de către procuror”, a declarat Maria Cotrău, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Premierul Marii Britanii stabileşte noile pedepse pentru terorişti – Minimum 14 ani de detenÅ£ie pentru atentatori

Potrivit sursei, crima s-ar fi produs în jurul orei 2. Bărbatul în vârstă de 47 de ani, şi-a sugrumat concubina, după care s-a predat la Poliţie.

Bărbatul a mai comis o crimă, în 2008, când şi-a ucis concubina, în vârstă de 34 de ani, mamă a cinci copii pe care îi aveau împreună. Acesta a fost condamnat în 2010 la 15 ani de detenţie. Ucigaşul ar fi trebuit să iasă din penitenciar în 2022, însă a fost eliberat condiţionat pe 15 februarie 2018, în baza Legii 169/2017.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here