Lucruri ciudate sau nu se întâmplă în aceste zile.  Tragedia de la Caracal unde instituțiile de salvare și poliția și-au dat măsura neputinței lor a ajuns să fie exploatată puternic politic din greu.

Concluzia este simplă și clară – se folosesc exact metodele tehnologice și tehnosociale de la Tragedia de la “Colectiv” – frecvența și intensitatea atacurilor sunt la nivel de “Colectiv” și vor persista deoarece acum nu se produce declicul de atunci (prin demisia premierului Victor Ponta atacurile au rămas fără obiect) scopul lor de acum nu este însă demisia Premierului și a Guvernului (știu ca asta nu se va întâmpla) – ci altceva: să o afecteze atât de tare pe Viorica Dăncilă încât să nu intre în turul II la alegerile Prezidentiale din noiembrie ;

și atat de mult pe Iohannis încât să fie sigur pierzator în turul II! Cui prodest? Simplu! Miza prezidențialelor este însă următoarea: cine desemnează Prim-Ministrul după Alegerile din 2020 (când foarte probabil PNL și USR vor avea un scor relativ egal – în jur de 30% / și PSD trebuie trimis oricum în Opoziție!

Daca iese Klaus Iohannis desemnează premier de la PNL (care poate să facă alianță chiar și cu PSD la nevoie) – daca iese Dan Barna desemneaza de la USR ( probabil Dacian Cioloș) și care îi obliga pe cei de la PNL să vină alături de ei (sau strigă că PNL = PSD aceeași mizerie)!

Cine să fie regizorul uriașei mașini puse în mișcare? Care să fie interesele din spatele uriașei inginerii sociale?

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here