Apple va distribui piese, instrumente și ghiduri magazinelor independente pentru reparaţiile telefoanelor iPhone sparte, o schimbare majoră după ani de lobby împotriva legilor din unele state americane, care ar fi obligat compania să facă exact acest lucru, transmite MEDIAFAX.

Citește și: Scene halucinante: Procurorul din cazul Caracal fuge de jurnaliști. Rușine!!

Acest lucru înseamnă că magazinele de reparații independente vor primi piese oficiale pentru repararea produselor ieşite din garanție, la același preț oferit furnizorilor de servicii autorizați, cum ar fi Best Buy, care efectuează lucrări sub garanție.

Ben Bajarin, un analist al Creative Strategies, a spus că această mișcare ar putea crea mai multe oportunități pentru Apple de a vinde servicii sau accesorii dacă încurajează proprietarii de iPhone-uri să ofere telefoanelor folosite prietenilor și familiei.

Citește și: Traian Berbeceanu iese la rampă: ‘Ciudată tăcerea DIICOT-ului’

„Acest lucru îi ajută să facă produsele mai accesibile pentru clienÅ£i şi să îşi mărească astfel numărul de utilizatori. Toate studiile par să arate că dacă introduci pe cineva în comunitatea Apple, în general nu mai pleacă”, a declarat Bajarin.

 

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here