Constanţa: Foc de armă pentru prinderea unui tânăr care nu a oprit la semnalul poliţiştilor. El nu avea permis, conducea o maşină furată şi a lovit patru maşini parcate, în timpul urmăririi

Poliţiştii constănţeni au folosit armamentul.din dotare pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Tânărul respectiv nu are permis de conducere şi se afla la volanul unei maşini furate, el avariind patru autoturisme, conform News.ro.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: ‘Lui Dincă nu am ce să îi reproșez’

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, marţi, în jurul orei 3.30, poliţişti din cadrul Secţiei 4, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanţa.

„Întrucât conduăatorul auto nu s-a conformat la semnalele poliÅ£iştilor, aceştia au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroşat patru autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul şi a fugit”, au precizat reprezentanÅ£ii IPJ ConstanÅ£a.

Sursa citată menţionează că după ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical, reuşindu-se astfel reţinerea persoanei respective.

În urma folosirii armamentului nu au fost provocate victime sau pagube materiale, au precizat poliţiştii.

Oamenii legii au stabilit că şoferul este un tânăr, de 18 ani, din comuna Băneasa, judeţul Constanţa.

Tânârul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit faptul că autoturismul condus de tânărul respectiv fusese furat, în noaptea de 16-17 septembrie, de pe strada Dezrobirii din Constanţa.

El este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi distrugere.

Raspandacul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here