Muzicianul american premiat cu Grammy R. Kelly a pledat nevinovat la mai multe acuzaţii de trafic sexual şi i s-a refuzat încă o dată dreptul de a ieşi pe cauţiune din închisoarea unde se află din luna iulie, potrivit bbc.com.


Imaginea articolului R. Kelly a pledat nevinovat la acuzaţiile de trafic sexual; artistul rămâne în închisoare

R. Kelly a pledat nevinovat la acuzaţiile de trafic sexual; artistul rămâne în închisoare

R. Kelly a fost adus, vineri, la o instanţă din Brooklyn, New York, pentru a răspunde mai multor acuzaţii privind infracţiuni cu caracter sexual, printre care şi aceea că a recrutat tinere pentru a întreţine relaţii intime în timp ce se afla în turnee. Tinerele îl numeau „Tati” şi erau sechestrate, uneori fără posibilitatea de a mânca sau a folosi toaleta.

Starul, care se confruntă de mai multe decenii cu acuzaţii de abuz sexual, a fost adus la New York de la Chicago, unde este reţinut în baza unor învinuiri legate de pedofilie. În procesul separat de la Chicago, pe numele lui R. Kelly au fost formulate 13 capete de acuzare, printre care şi înregistrarea video a unor victime minore. În acest proces, R. Kelly a pledat, de asemenea, nevinovat.

Procesul de la New York implică cinci victime, femei neidentificate, dintre care trei erau minore la momentul presupuselor abuzuri, care au inclus şi viol. R. Kelly este acuzat de răpirea uneia dintre femei. De asemenea, o altă victimă ar fi fost expusă fără ştirea ei la o boală venerică.

R. Kelly are programată o nouă audiere în procesul de la Chicago pe 4 septembrie.

În 2008, rapperul a fost achitat de acuzaţii de pornografie infantilă şi a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi.

În vârstă de 52 de ani, R. Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, şi a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy. În 1994, R. Kelly s-a căsătorit cu protejata sa Aaliyah, un star R&B pe atunci în vârstă de 15 ani. Căsătoria a fost anulată un an mai târziu.

La începutul acestui an, a fost lansat documentarul „Surviving R. Kelly”, în cadrul căruia peste 50 de artişti, jurnalişti, rude şi apropiaţi ai rapperului mărturisesc experienţele negative pe care le-au avut cu acesta. Documentarul a obţinut o nominalizare la premiile Emmy care urmează să fie decernate în toamnă.


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here